Ζώδια σήμερα 24/12 Κριός

Είστε ένα άτομο που φροντίζει ιδιαίτερα την υγεία του. Τρώτε υγιεινά και ασκείστε τακτικά. Αν τις τελευταίες μέρες παλεύετε να ξεφορτωθείτε ένα κρυολόγημα ή μια αλλεργία, σκεφτείτε μερικές εναλλακτικές θεραπείες.

Αφήστε τα συνηθισμένα γιατροσόφια. Τι λέτε για μερικά κινεζικά βότανα ή βελονισμό;

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 24/12 Ταύρος

Η ατμόσφαιρα της μέρας είναι κάπως περίεργη. Η επικοινωνία σας φαίνεται μπλοκαρισμένη. Να περιμένετε ορισμένες τεχνικές δυσκολίες, όπως μπέρδεμα στις τηλεφωνικές γραμμές ή βλάβη στον υπολογιστή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είναι σαν να μιλάτε άλλη γλώσσα. Μην το πολεμάτε, διακωμωδήστε το. Αύριο θα επανέλθουν όλα στα κανονικά.

Ζώδια Δίδυμοι

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να δεσμευτείτε σε κάτι, ειδικά αν αφορά τις σχέσεις. Ευνοείται η ενότητα και η συμφιλίωση. Προχωρήστε προσεκτικά προτού λάβετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις. Εάν πρόκειται να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή, καθυστερήστε την απόφαση έως ότου οι σκέψεις σας να είναι πιο ξεκάθαρες.

Ζώδια Καρκίνος

Από τη φύση σας είστε τόσο αισιόδοξοι, που σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε ορισμένες αποτυχίες. Σκέφτεστε τις πρόσφατες προσπάθειες στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην έχετε κοντόφθαλμη στάση.  Συνεχίστε σε αυτό το μονοπάτι.

Ζώδια Λέων

Είστε πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι. Μπορείτε να διεκπεραιώνετε τις δουλειές σας, ακόμα και όταν υπάρχει χάος γύρω σας. Αυτό δεν θα συμβεί σήμερα, καθώς θα υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες. Θα δυσκολευτείτε να κάνετε οτιδήποτε με όλη αυτή την αναταραχή. Μην ανησυχείτε για την έλλειψη παραγωγικότητας. Χαλαρώστε.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε ισχυρή διορατικότητα. Κάποιοι θα σας έλεγαν προφήτες – αλλά το χάρισμά σας είναι ένας συνδυασμός δημιουργικότητας και διαίσθησης. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να ωφελήσετε άλλους – και το κάνετε συχνά. Είστε γνωστοί για τις καλές συμβουλές σας. Οι άνθρωποι γύρω σας ακούν προσεκτικά αυτά που λέτε. Εάν συμβουλεύσετε κάποιον να κάνει κάτι τρελό, μπορεί και να το κάνει!

Ζώδια Ζυγός

Η μέρα φέρνει αναταραχή στις σχέσεις σας. Κάποια μέλη της οικογένειας μπορεί να είναι δυσαρεστημένα. Μπορεί να χρειάζονται περισσότερη ανεξαρτησία ή να επιδιώκουν περισσότερη προσοχή και στοργή από εσάς. Είναι δύσκολο να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία, όπως θα ανακαλύψετε. Κάντε το καλύτερο για να τους ικανοποιήσετε όλους, φροντίζοντας όμως να μην παραγκωνίσετε τις δικές σας ανάγκες.

Ζώδια σήμερα 24/12 Σκορπιός

Υπάρχει μια ανέμελη, σχεδόν παιδιάστικη ατμόσφαιρα σήμερα που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Τον τελευταίο καιρό εργάζεστε σκληρά και πρέπει να χαλαρώσετε. Έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι απρόσμενο και έξω από τα όριά σας. Δεν είστε οι μόνοι που αισθάνεστε έτσι. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το υπέροχο συναίσθημα.

Ζώδια Τοξότης

Η μέρα είναι κατάλληλη για ξεκούραση και χαλάρωση. Επωφεληθείτε από την ήρεμη ατμόσφαιρα για να βρείτε τις ισορροπίες σας, να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Μέχρι τώρα προχωράτε με πλήρη ταχύτητα και είναι πιθανό η οικογένειά σας να αισθάνεται κάπως παραμελημένη. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας. Όλα είναι περαστικά. Η οικογένειά σας είναι η μόνη σταθερά στη ζωή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε στην κορυφή του κόσμου σήμερα. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Οι φίλοι και η οικογένειά σας απολαμβάνουν την καλή σας διάθεση. Είστε γενναιόδωροι, τόσο από υλικής όσο και από πνευματικής άποψης. Όλοι γύρω σας θέλουν να επωφεληθούν. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας και να είστε διακριτικοί.

Ζώδια Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει τις ονειροπολήσεις. Μπορεί να δυσκολεύεστε να επικεντρωθείτε στα καθημερινά ζητήματα όταν είστε παγιδευμένοι στις φαντασιώσεις σας. Παραδοθείτε στην ονειρική κατάσταση, γράψτε στο ημερολόγιό σας ή αφιερώστε χρόνο για να ψαχουλέψετε στην αποθήκη. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η καλλιτεχνική σας πλευρά αρέσκεται στο να επικοινωνεί με εκκεντρικά άτομα. Σε ό,τι σας αφορά, όσο πιο τρελοί τόσο το καλύτερο! Αισθάνεστε ότι αυτοί οι άνθρωποι προσθέτουν ενδιαφέρον στη ζωή σας. Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη. Μπορεί να δείτε ότι στην πραγματικότητα είστε ένα τέτοιο άτομο. Η ενέργεια και η δημιουργικότητά σας προσθέτουν λάμψη στη ζωή των άλλων!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας