Προσφορά τροφίμων στη Μητρόπολη από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. Λάρισας

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων συγκέντρωσαν τα στελέχη και το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τα οποία και προσέφεραν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η δράση για την πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων και την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, έγινε στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας της ΕΛ.ΑΣ., ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο, αναφερόμενοι στην εθελοντική αυτή δράση και αντάλλαξαν ευχές.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, ως εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχου Αστέριου Μαντζιώκα, συνοδευόμενος από το Γ’ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευάγγελο Πελεκάνη, σήμερα Τετάρτη, προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση των συσσιτίων της «Ο Επιούσιος» και του φιλανθρωπικού της έργου.

Ο Πανοσιολογιότατος, κ.κ. Βαρθολομαίος, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.