Το μήνυμα ότι βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ, έστειλε ο πρωθυπουργός από τη Βέροια, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του σε  δομές υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας,  επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι, αυτές τις  γιορτές  πρέπει να τις περάσουμε οικογενειακά, ώστε να μην βιώσουμε και πάλι μία αναζωπύρωση της πανδημίας.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη στο Νοσοκομείο της  Έδεσσας, όπου ο κ. Μητσοτάκης στην επικοινωνία του με γιατρούς και νοσηλευτές, ενημερώθηκε για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ο πρωθυπουργός συνομίλησε  μέσω ασυρμάτου σε  εργαζόμενους του νοσοκομείου που ήταν στα μπαλκόνια, μεταφέροντας το «ευχαριστώ» της Πολιτείας.

Από τα Γιαννιτσά,  ο πρωθυπουργός μετέφερε την εικόνα για τα  τελευταία   επιδημιολογικά δεδομένα που  μειώνονται σταθερά, όπως είπε, και, αφού επανέλαβε ότι ο ίδιος θα  εμβολιαστεί  από τους πρώτους,  αναφέρθηκε στον κομβικό ρόλο  του  υγειονομικού προσωπικού, στη μεγάλη προσπάθεια που αρχίζει τις επόμενες ημέρες για τον εμβολιασμό των πολιτών.

Προηγουμένως, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε  στις εγκαταστάσεις του  Ορφανοτροφείου «Η Μέλισσα», ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ συνομίλησε με τα παιδιά, δέχτηκε ζωγραφιές για δώρα και τους πρόσφερε από ένα τάμπλετ.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΑ ΤΣΑΤΣΑΝΗ