Η αποκάλυψη ηθοποιού από τις “Άγριες Μέλισσες”: Ήμουν μόνιμος στη ΔΕΗ. Ήμασταν γαμπροί περιζήτητοι εκείνη την εποχή!

0
48

Στο Τηλέραμα και στον Βασίλη Ανδριτσάνο μίλησε για όλα ο Γιώργος Σουξές, ο αγαπημένος ενωματάρχης στις “Άγριες Μέλισσες”.

Κοιτάζοντας πίσω την καριέρα σας, μετανιώνετε που γίνατε ηθοποιός;

Ήμουν δημόσιος υπάλληλος από τα 17 μου χρόνια και στα 21 τα παράτησα για να ακολουθήσω αυτό που αγαπούσα. Ήμουν μόνιμος στη ΔΕΗ. Ήμασταν γαμπροί περιζήτητοι εκείνη την εποχή! Πέρασαν τόσα χρόνια και όλοι μου οι συμμαθητές είναι συνταξιούχοι. Κάθονται στο σπίτι, η δημιουργικότητά τους έχει τελειώσει… Εγώ τώρα κάνω καριέρα, να το πω αστειευόμενος. Αυτό μου δίνει ζωή.

Έχετε λάβει περισσότερες χαρές παρά πίκρες από το επάγγελμα;

Μόνο πίκρες… Οι χαρές είναι πολύ λίγες. Είναι μια δουλειά. Για μένα μπορεί την ώρα που είμαι πάνω στη σκηνή να είναι δημιουργία, όλες τις άλλες ώρες όμως είναι συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, προβλήματα. Σε έναν πολύ μικρό βαθμό είναι και κάτι σαν λειτούργημα. Πρέπει να περνάς καλά μηνύματα στον κόσμο.

Το θέατρο περνά πολύ δύσκολα με την πανδημία…

Από πέρυσι τον Μάιο μου έχουν χαλάσει 4 δουλειές, οι οποίες δεν έγιναν λόγω κορονοϊού. Το θεωρώ μέρος της πραγματικότητάς μου. Λένε πολλοί, πο πο καταστραφήκαμε! Ναι, εντάξει, το προτιμώ όμως από έναν πόλεμο που έζησαν οι δικοί μου, από μια Κατοχή. Θεωρώ ότι όλες οι γενιές θα περάσουν μια δυσκολία, είμαστε μες στο σύμπαν. Όλες αυτές οι δυσκολίες των τελευταίων μηνών έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε οικογένειες, είτε γιατί δεν έχουν καλά οικονομικά είτε γιατί μένουν πολλές ώρες μαζί. Το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω είναι: προσπαθήστε με τον σύντροφό σας να είστε αγαπημένοι. Με αυτόν θα περάσετε τη ζωή σας. Είναι ό,τι καλύτερο να βρεις έναν σύντροφο με τον οποίο να ταιριάξεις και να είσαι αγαπημένος.

Εσείς έχετε βρει τη σύντροφό σας;

Α όχι… Είμαι μόνος μου δυστυχώς. Μου λείπει. Είμαι τώρα πια σε μια ηλικία που σκανάρω τη γυναίκα που βρίσκεται απέναντί μου και λέω: “Χμμ, έχει βάψει ροζ τα νύχια, δεν μου κάνει”. Λέω τέτοιες βλακείες στο μυαλό μου. Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον ιδανικό σου σύντροφο. Αν κάποιος τον βρει, να τον κρατήσει πάση θυσία, γιατί όταν μετανιώσει θα είναι αργά για να γυρίσει πίσω (γέλια).

Τι θα θέλατε να σας φέρει το 2021;

Ποτέ δεν είχα όνειρα για το θέατρο. Ήθελα απλά να παίζω, μέχρι εκεί. Τώρα θα ήθελα να παίξω τον “Οιδίποδα επί Κολωνώ”. Αυτό είναι το όνειρό μου.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας με τις Άγριες Μέλισσες;

Στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Είμαι ηθοποιός πάρα πολλά χρόνια. Είχα ως παράδειγμα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που έγινε γνωστός στα 50 του, και έλεγα: “Γιώργο, μπορείς και εσύ να γίνεις κάποια στιγμή αρκετά γνωστός”. Κάποιοι γίνονται πρωταγωνιστές άμα τη εμφανίσει, για δύο τρία χρόνια, μπορεί να κρατήσουν και περισσότερο. Εγώ ήξερα ότι έπρεπε να μάθω πολύ καλά την τέχνη και πίστευα ότι στο τέλος αυτό αναγνωρίζεται. Με τις “Μέλισσες” μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Τώρα ξέρουν το όνομά μου. Είμαι σε μια ηλικία που ξέρω να διαχειρίζομαι την επιτυχία. Δεν θα το καβαλήσω το καλάμι. Είμαι πολύ χαμηλών τόνων, πάντα ήμουν έτσι στη ζωή.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.