Τη διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης, στο έργο που επιτελείται από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Άγιος Αναστάσης ο Πέρσης» στον Τρίλοφο, έδωσε ο υφυπουργός Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τα τρία ιδρύματα.

«Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ανοιχτή την αγκαλιά του για τους ευάλωτους συμπολίτες μας και τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διότι τους αξίζει να ζήσουν με αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, σεβασμό και ασφάλεια. Βρισκόμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε ώστε να συνεχίσουν να κάνουν μεγάλα όνειρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα δίπλα στα παιδιά, το προσωπικό και τις διοικήσεις των τριών ιδρυμάτων ως μια έμπρακτη αναγνώριση, όπως τόνισε, του πολύτιμου έργου και της ανεκτίμητης προσφοράς τους.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), στα τρία ιδρύματα πραγματοποιήθηκαν σήμερα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού, προσφορά της εταιρείας «Aegean Medical Service», ενώ η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής «Φαίδων Α.Ε.» προσέφερε γλυκίσματα για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3 & ΥΜΑ-Θ