Πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, σύσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου με την συμμετοχή της Προέδρου των Εμποροϋπαλλήλων και Αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου Πύργου κ. Ζούπη.

Στην συζήτηση τέθηκαν τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και συνολικά στην επιχειρηματικότητα λόγω των προβλημάτων που προέρχονται από την πανδημία του Covid 19.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την ανάγκη να υπάρξει ένα άνοιγμα της αγοράς με κανόνες υγιεινής, ασφάλειας αλλά και λειτουργίας, τέτοιους που να μπορεί η μικρή εμπορική επιχείρηση να λειτουργήσει, ο μικρός έμπορος και επιχειρηματίας να κάνει την δουλειά του και το καταναλωτικό κοινό να εξυπηρετηθεί, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος της δημόσιας υγείας.

Επίσης, υπήρξε σύμπνοια απόψεων για το ότι η διαδικασία πωλήσεων μέσω «click away», είναι τέτοια που δεν αφήνει δυνατότητες στις μικρές επιχειρήσεις να εργαστούν, ενώ οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την βούλησή τους για διεύρυνση των δράσεων τους, στοχεύοντας στην ασφαλή και άμεση επαναλειτουργία της αγοράς.