Ζώδια σήμερα 21/12 Κριός

Μην προσπαθείτε να βρείτε λογική εξήγηση για όσα θα συμβούν σήμερα. Δεν υπάρχει. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, από τα συναισθήματα του παρελθόντος που διατρέχουν το σώμα και την ψυχή σας.

Δεν υπάρχει λόγος να τα ελέγξετε. Πρέπει να τα αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια. Αφιερώστε χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 21/12 Ταύρος

Σήμερα αναρωτηθείτε εάν είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας. Οι γύρω σας ανταποκρίνονται στα πρότυπα σας ή σας αφήνουν πάντα δυσαρεστημένους; Μάλλον είναι καιρός να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις. Τι θέλετε πραγματικά; Προσπαθήστε να βρείτε μερικές απαντήσεις.

Ζώδια Δίδυμοι

Τίποτα δεν είναι απλό σε ό,τι αφορά την οικογένειά σας. Εάν το έχετε ξεχάσει, μην ανησυχείτε. Η μέρα θα σας το υπενθυμίσει. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με μέλη της οικογένειας. Έχετε την ενέργεια να επιλύσετε τις συγκρούσεις που επανέρχονται.

Ζώδια Καρκίνος

Σας αρέσει να δίνετε συμβουλές στους ανθρώπους, να βοηθάτε να βρουν κατεύθυνση στη ζωή τους… Μερικές φορές ακόμη και χωρίς να το ζητήσουν. Αλλά τώρα αισθάνεστε κάπως χαμένοι. Ίσως αυτό που χρειάζεστε, είναι να ξεφύγετε από όλα και να βρείτε προοπτική στη ζωή σας. Μπορείτε να οργανώσετε το επόμενο μεγάλο σας ταξίδι μετά την καραντίνα.

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα βάλετε την ακεραιότητά σας στο μικροσκόπιο. Όλοι έχουμε βαθιές πεποιθήσεις που δεν θέλουμε να αφήσουμε. Αλλά με την πίεση της κοινωνίας, δεν είναι πάντα εύκολο να ζούμε σε απόλυτη αρμονία με τα ιδανικά μας. Το ερώτημα που προκύπτει, είναι πόσο διατεθειμένοι είστε να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας για να συμβαδίσετε με την κοινωνία.

Ζώδια Παρθένος

Η ελευθερία σας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας. Πολύ συχνά σας είναι δύσκολο να δεσμευτείτε, προσωπικά είτε επαγγελματικά. Ωστόσο, σήμερα ίσως χρειαστεί να το σκεφτείτε. Μήπως η δίψα σας για ελευθερία είναι απλώς μια δικαιολογία; Σκεφτείτε προσεκτικά. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα.

Ζώδια Ζυγός

Κάποιοι στενόμυαλοι άνθρωποι μπορεί να σας σπάσουν τα νεύρα. Γενικά είστε ανεκτικοί, δέχεστε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις όπως είναι. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στη μέση ενός καβγά, μεταξύ δύο ατόμων με αντίθετες απόψεις. Βοηθήστε τους να δουν ο ένας την άποψη του άλλου.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε τη δύναμη των συναισθημάτων σας. Μην προσπαθείτε να καταπολεμήσετε την «υπερευαισθησία» σας. Μια δύναμη από την παιδική σας ηλικία, θα βοηθήσει να εντοπίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μήπως να απομακρυνθείτε για λίγο από τα άτομα που σας επηρεάζουν;

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε ασφάλεια με τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας, από μέσα προς τα έξω. Επωφεληθείτε από το πλανητικό σκηνικό για να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Γνωρίστε τους καλύτερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα μπορεί να φαίνεται κάπως αποπνικτική σήμερα. Σας αρέσει να είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε, μπορεί να ενοχλείστε όταν οι γύρω σας δεν είναι διαθέσιμοι. Όλοι φαίνεται να είναι απασχολημένοι με τα δικά τους. Αυτό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πληγές που δεν έχουν επουλωθεί.

Ζώδια σήμερα 21/12 Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως περιορισμένοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μέρα είναι κακή, απλώς αναρωτιέστε για ορισμένες πτυχές της οικογενειακής σας ζωής. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε για την οικογένειά σας τα επόμενα χρόνια και πώς θα το πετύχετε.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν μέρες που δεν πρέπει να παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς. Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό ενός συγκεκριμένου ατόμου. Μην αγχώνεστε. Θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Απλά ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας