Ζώδια σήμερα 20/12 Κριός

Είτε το αναγνωρίζετε είτε όχι, υπάρχει ένα παιδί μέσα σας που χρειάζεται φροντίδα. Είστε περήφανοι για το άτομο που έχετε γίνει – και καλά κάνετε.

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εκτιμήσετε όλα τα κομμάτια του παρελθόντος σας – και τα καλά και τα άσχημα. Μόνο έτσι μπορείτε να γίνετε το άτομο που πρέπει να είστε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 20/12 Ταύρος

Σκεφτείτε τη σημερινή σαν μια μέρα ξεκούρασης που έχετε κερδίσει με το σπαθί σας. Συνήθως οι άλλοι στρέφονται σε εσάς για παρηγοριά. Σήμερα τα λόγια σας φαίνεται να μην έχουν αποτέλεσμα. Αφήστε τους άλλους να φροντίσουν τον εαυτό τους για αλλαγή. Χαλαρώστε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα κάντε μια αποτίμηση όσων συμβαίνουν στο σπίτι σας. Σκεφτείτε τους τελευταίους μήνες, δείτε αν αφιερώνατε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας στη δουλειά παρά στους αγαπημένους σας. Ευτυχώς, λίγες μέρες με την οικογένεια θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ζώδια Καρκίνος

Σκεφτείτε πολύ σοβαρά πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε. Διακυβεύονται πολλά, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Είναι πιθανό μια πρόταση να έρθει στο δρόμο σας. Ξέρετε ποια απάντηση πρέπει να δώσετε; Τα γεγονότα μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι. Το κλειδί είναι να εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας και να μείνετε πιστοί στα ιδανικά σας.

Ζώδια Λέων

Θα είστε αρκετά απασχολημένοι σήμερα. Όμως θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται εκκρεμότητες, όχι επειδή δεν είστε παραγωγικοί αλλά επειδή είστε δημοφιλείς και η δουλειά σας εκτιμάται. Μην αγχώνεστε για όσα πρέπει να κάνετε, κανείς δεν περιμένει να γίνουν αμέσως. Ξεκουραστείτε. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό εργάζεστε πολύ σκληρά. Η σημερινή είναι καλή μέρα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Φαίνεται ότι όλοι θέλουν ένα κομμάτι από εσάς. Μπορεί να έχετε φτάσει στο σημείο που δεν έχετε τίποτα άλλο να δώσετε. Δεν είναι κακό να το πείτε. Εάν είναι δυνατόν, απενεργοποιήστε τα τηλέφωνα και χαλαρώστε. Κοιμηθείτε, διαλογιστείτε, πηγαίνετε μια βόλτα.

Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ένα σημείο καμπής για εσάς. Έχετε μάθει να λέτε «όχι»; Μήπως όλοι απευθύνονται σ’ εσάς για βοήθεια; Ξοδεύετε τόσο χρόνο με τα προβλήματα των άλλων, που δεν έχετε ενέργεια για εσάς. Αυτή η κατάσταση τελικά δεν βοηθά κανέναν. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο και θα κερδίσουν και οι άλλοι.

Ζώδια Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας προτρέπει να υποστηρίξετε την άποψή σας, αρκεί να μην το παρακάνετε. Έχετε μια τάση να υπερβάλλετε. Υπάρχουν στιγμές όπως αυτή, που η διακριτικότητα μετράει περισσότερο. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, χωρίς άμυνες. Έχετε μια υπέροχη προσωπικότητα. Δείξτε τη!

Ζώδια Τοξότης

Έχετε ένα ισχυρό δημιουργικό στοιχείο στην προσωπικότητά σας. Θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε περισσότερο. Το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει τόσο τη δημιουργικότητα όσο και την παραγωγικότητά σας. Πιθανότατα θα βρεθείτε να εργάζεστε όπως ποτέ άλλοτε και με καλύτερα αποτελέσματα. Επωφεληθείτε από αυτή τη φάση όσο διαρκεί!

Ζώδια σήμερα 20/12 Αιγόκερως

Είστε πολύ ευαίσθητοι και πνευματώδεις, υπέροχος συνδυασμός! Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να συνδυάσετε καλύτερα αυτά τα βασικά στοιχεία σας. Έχετε σκεφτεί να ασχοληθείτε με την συγγραφή; Ξεκινήστε να γράφετε και δείτε αν σας ταιριάζει.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε την παρόρμηση να μείνετε στο κρεβάτι με ένα καλό βιβλίο. Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει τη μέρα έτσι; Δυστυχώς, δεν πρόκειται να συμβεί. Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να σηκωθείτε και να βγείτε στον κόσμο. Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν. Και το πιο σημαντικό, υπάρχουν άτομα με τα οποία πρέπει να μιλήσετε. Βάλτε έναν σελιδοδείκτη στο βιβλίο. Μπορεί να περιμένει.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε πολλά να προσφέρετε και όλοι σας εκτιμούν. Ωστόσο, δεν δίνετε στον εαυτό σας τα εύσημα για όσα έχετε επιτύχει. Θα ήταν χρήσιμο να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε το γιατί… Αγαπήστε τον εαυτό σας. Η οικογένεια και οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν, αρκεί πρώτα πρέπει να στηρίξετε τον εαυτό σας!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας