Νέα υπηρεσία παράδοσης-παραλαβής αυτοκινήτου από τα ΚΤΕΟ

0
29

Μία νέα υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης αυτοκίνητου, διατίθεται από τα ΚΤΕΟ, για να αποφεύγεται ο συνωστισμός, λόγω των περιοριστικών μέτρων. Η διαδικασία γίνεται μόνο με ραντεβού. Αφού ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος, παραλαμβάνουν το ΙΧ στο σπίτι, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων, επαναλειτουργούν, μετά την άρση των έκτακτων μέτρων προστασίας δημόσιας υγείας.

Η προθεσμία των 70 ημερολογιακών ημερών που είχε χορηγηθεί για όλα τα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) που είχαν ισχύ έως τις 13 Δεκεμβρίου, εξακολουθεί να ισχύει.

Οι όροι διενέργειας του τεχνικού ελέγχου για μοτοσικλέτες, επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης και φορτηγά αυτοκίνητα, μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους, τηρούνται αυστηρά προς αποφυγή συνωστισμού, κατά το στάδιο της επαναλειτουργίας.

Οι ελεγκτές συστήνουν  στους ιδιοκτήτες οχημάτων, για τα οποία είχε δοθεί η παράταση των 70 ημερών στα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ), να προγραμματίσουν εγκαίρως την επίσκεψή τους στα ΚΤΕΟ, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός τις ημέρες των εορτών.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΣΑ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ,ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ