Το βράδυ της Πέμπτης   ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχτηκε στο “Τik Talk” τον Γιώργο Μαυρίδη,  και κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους   μίλησαν για την εκπομπή με τον κορονοϊό και τις θεωρίες συνομωσίας  που στην οποία ήταν καλεσμένος και ο Γρηγόρης Πετράκος και  τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθεί ο διάλογος τους:

Γιώργος Μαυρίδης: “Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα – παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα – ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο”.

Αντώνης Σρόιτερ: “Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.