Ζώδια σήμερα 18/12 Κριός

Βγείτε από τη μελαγχολία. Διασκεδάστε και μην ανησυχείτε τόσο για τις συνέπειες. Αφήστε τη λίστα των υποχρεώσεων στην άκρη και εστιάστε στην απόλαυση. Τα κοντινά σας άτομα χρειάζονται επιπλέον προσοχή, να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο σας.

Τα συναισθήματά σας είναι δυνατά και δυναμικά. Η ένταση πίσω από τα λόγια σας αντικατοπτρίζει το πάθος σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις Ταρώ 2021  για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 18/12 Ταύρος

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως ασταθής… Υπάρχει πάθος πίσω από τα λόγια σας. Έχετε τη δύναμη να υποκινήσετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Βρείτε σε ποια πτυχή πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή. Βάλτε σε λειτουργία όλες τις ικανότητές σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Εάν δεν είστε προσεκτικοί με την ενέργεια που καταναλώνετε, θα διαπιστώσετε ότι όλα θα γυρίζουν μπούμερανγκ! Οι γύρω σας μπορεί να είναι πεισματάρηδες όσο εσείς, οπότε προχωρήστε προσεκτικά. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να ελέγξετε και να χειριστείτε τους άλλους, τόσο πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τίποτα πολύ στα σοβαρά.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή είναι μια φανταστική μέρα για εσάς. Θα έχετε πολύ καλή διάθεση και θα βιώσετε θετικές εμπειρίες με άλλους. Μπορεί να υπάρξει μια αργή ενέργεια, ικανή να μεταμορφώσει διάφορες πτυχές της ζωής και να αγγίξει τα συναισθήματά σας. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει φωτιά και πάθος στην καρδιά σας.

Ζώδια Λέων

Οι άλλοι μπορεί να απαιτούν πολλά από εσάς, οπότε κάντε ό,τι μπορείτε για να τους ευχαριστήσετε. Μην σκέφτεστε ότι πρέπει να είστε κάποιος που δεν είστε και σίγουρα μην κάνετε τίποτα με το οποίο θα νιώσετε άβολα. Να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας, αρκεί να λαμβάνετε συναισθηματική υποστήριξη σε αντάλλαγμα.

Ζώδια Παρθένος

Αν οι γύρω σας μπορεί να είναι κάπως εγωιστές σήμερα, δεν πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα τους. Υπενθυμίστε τους τη σημασία της συνεργασίας. Όλοι πρέπει να προσφέρουν ό,τι μπορούν, για να κάνουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους ευτυχισμένους.

Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή δεν θα είναι η ευκολότερη μέρα για κοινωνικές συναναστροφές. Αν πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να περάσετε καλά. Προσπαθήστε να μην εμπλέκεστε στο δράμα κάποιου άλλου. Αν διαδραματίζονται διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις γύρω σας, θα ήταν καλό να απομακρυνθείτε. Διατηρήστε μια χαλαρή στάση και προσπαθήστε να μην παίρνετε τίποτε πολύ στα σοβαρά.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα μάλλον πηγαίνουν καλά για εσάς. Φορτώστε τον κινητήρα σας με επιπλέον καύσιμο, γιατί τίποτα δεν θα σας σταματά. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει. Με κάθε τρόπο, πολεμήστε για αυτό που θέλετε. Θα διαπιστώσετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας είναι δυνατή και θαρραλέα, είτε γελάτε είτε κλαίτε.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη για αγκαλιές. Μια ισχυρή δύναμη κινείται στη ζωή σας και προσπαθεί να ταρακουνήσει τα πράγματα. Μην πέφτετε στο επίπεδο μικρών διαφωνιών και λεκτικών φιλονικιών. Όσο αντιστέκεστε στις συγκρούσεις, τόσο πιο δυσκίνητη θα γίνεται η κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας πριν φύγετε από το σπίτι.

Ζώδια σήμερα 18/12 Αιγόκερως

Δράστε με θάρρος σήμερα. Ντυθείτε σαν να επρόκειτο να συναντήσετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και πείτε του πόσο περήφανοι αισθάνεστε. Ενεργήστε με αυτοπεποίθηση και μην διστάσετε να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδώσει τα εύσημα στους ανθρώπους γύρω σας.

Ζώδια Υδροχόος

Καλό είναι να έχετε επίγνωση των αναγκών σας και να μην διστάσετε να γίνετε και λίγο εγωιστές. Δώστε στον εαυτό σας τα εύσημα που σας αξίζουν, μην αφήνετε κανέναν να σας εκφοβίσει ή να σας πείσει ότι δεν αξίζετε την προσοχή που λαμβάνετε. Έχετε πολλά χαρίσματα να προσφέρετε στον κόσμο και δεν πρέπει να φοβάστε να τα δείξετε. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η ενέργεια και η τόλμη σας θα επιστρέψουν επιτέλους, μετά από μερικές μέρες με ελαφρώς μελαγχολική διάθεση. Αισθάνεστε υπέροχα και μπορείτε να πείσετε οποιονδήποτε να κάνει οτιδήποτε. Υπάρχει μια επιπλέον ώθηση πίσω από τα συναισθήματά σας, που μπορεί να οδηγήσει σε μια μεταμόρφωση στη ζωή σας. Ό,τι κι αν κάνετε, κάντε το με πάθος!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας