Ζώδια σήμερα 17/12 Πέμπτη

0
52

Ζώδια σήμερα 17/12 Κριός

Η σημερινή θα είναι καταπληκτική μέρα και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα λειτουργούν πολύ ομαλά. Έχετε μια δυναμική προσέγγιση, που θα βοηθήσει να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας.

Βεβαιωθείτε ότι πατάτε γερά στο έδαφος πριν κάνετε το επόμενο βήμα προς τα εμπρός. Έχετε πολλές δυνατότητες. Μην χάνετε χρόνο!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις Ταρώ 2021  για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 17/12 Ταύρος

Υπάρχει ένας σοβαρός τόνος στη μέρα – να το έχετε υπόψη σας αν θελήσετε να κάνετε μια πλάκα σε έναν φίλο. Κρατήστε τα πράγματα αληθινά. Μείνετε κοντά στο σπίτι και φροντίστε τις καθημερινές σας εργασίες. Ασχοληθείτε με τον κήπο ή αγοράστε φυτά για το σπίτι. Έχετε μια πειθαρχημένη φύση που θα σας βοηθήσει να κάνετε όσα βάλετε στο μυαλό σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σταθερή τη συναισθηματική σας κατάσταση σήμερα. Έχετε την τάση να πηγαίνετε τα πράγματα στα άκρα, από το ένα επίπεδο στο άλλο. Κάντε ένα διάλειμμα και προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση, ώστε όλες οι σκέψεις σας να γίνουν πιο ορθολογικές και καλά σχεδιασμένες.

Ζώδια Καρκίνος

Φροντίστε το σπίτι σας σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι και τα πάντα τακτοποιημένα και καθαρά. Συνειδητοποιήστε ότι αν έχετε κολλήσει σε κάποιο άτομο, αυτό σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω. Βγάλτε το από το μυαλό σας και ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί σήμερα. Επικεντρωθείτε σε εσάς και στο τι πρέπει να κάνετε. Μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προσελκύσετε την προσοχή των άλλων. Αφήστε τους να αντιμετωπίσουν τα θέματα τους, ενώ εστιάζετε στους στόχους και τις δουλειές σας. Θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ παραγωγικοί όσο παραμένετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι.

Ζώδια Παρθένος

Ίσως να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε κάποιο εγχείρημα σήμερα. Ίσως είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να μην κάνετε τίποτα. Αν χρειαστεί, σχεδιάστε κάτι από την αρχή. Βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας είναι καλά μελετημένες…. Δοκιμάστε τα φρένα πριν οδηγήσετε. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι.

Ζώδια Ζυγός

Ολοκληρώστε όσα δεν τελειώσατε χθες. Αξιοποιήστε το πρωινό για να σχεδιάσετε, το απόγευμα για να εκτελέσετε και το βράδυ για να χαλαρώσετε. Να έχετε επίγνωση του χρόνου και των σωματικών ή διανοητικών σας περιορισμών. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές ως προς τους στόχους σας. Αφιερώστε χρόνο για το «κάτι παραπάνω» που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε σήμερα. Φορτίστε τις μπαταρίες σας. Μείνετε κοντά στο σπίτι και χαλαρώστε, βάλτε κάποιον να σας κάνει μασάζ. Αξίζετε ένα διάλειμμα. Μόλις αισθανθείτε καλύτερα, λάβετε υπόψη όλες τις επιπτώσεις των ενεργειών σας. Προγραμματίστε προσεκτικά τις κινήσεις σας. Να είστε δυνατοί και αποφασιστικοί – και μην βιάζεστε.

Ζώδια Τοξότης

Μην διστάσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αυτή είναι υπέροχη μέρα για δράση. Έχετε συγκεντρώσει και αναλύσει μεγάλο όγκο πληροφοριών τον τελευταίο καιρό. Τώρα είναι η ώρα να τις αξιοποιήσετε. Θα σας βοηθήσει μια επιπλέον ώθηση αυτοπεποίθησης και συναισθηματικής δύναμης. Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε πιο παραγωγική μέρα!

Ζώδια σήμερα 17/12 Αιγόκερως

Ίσως να δυσκολευτείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις ενέργειες σας. Να είστε ρεαλιστές και να σκέφτεστε πριν ενεργήσετε. Προσέξτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε την πιο συντηρητική προσέγγιση. Μην αποσπάστε στην πορεία, κρατήστε τα μάτια σας στον στόχο!

Ζώδια Υδροχόος

Διατηρήστε σταθερή τη συναισθηματική σας κατάσταση, η Γη σας καλεί! Εάν δεν κοιτάξετε την πραγματικότητα, μπορεί να βρεθείτε σε μεγάλο πρόβλημα αργότερα. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε, τόσο πιο επώδυνη θα είναι η πτώση. Για αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε μια εναλλακτική. Να είστε ρεαλιστές για την τρέχουσα κατάστασή σας και να ενεργείτε με αυτοπεποίθηση.

Ζώδια Ιχθύες

Προχωρήστε και ενεργήστε με αυτοπεποίθηση. Θα διαπιστώσετε ότι σε γενικές γραμμές είστε σταθεροί και προσγειωμένοι, δεν έχετε διάθεση να πάρετε ρίσκα. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή, μην διστάσετε να βασιστείτε σε αυτήν. Βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας είναι σαφείς και αποφασιστικές. Έχετε μεγάλη δύναμη, χρησιμοποιήστε τη με σύνεση!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις Ταρώ 2021  για το ζωδιο σας