Ζώδια σήμερα 01/12 Κριός

Σήμερα ίσως να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η αυτοπεποίθησή σας είναι ισχυρότερη από όσο συνήθως.

Να εκφράσετε παράπονα ή απόψεις – αλλά να το κάνετε ευγενικά και ήρεμα ειδικά όσον αφορά την οικογένειά σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 01/12 Ταύρος

Φαίνεται ότι η ευαισθησία σας έρχεται σε σύγκρουση με τις ενέργειές σας. Συνεχίζετε να κάνετε αυτό που σκοπεύατε – χωρίς να το θέλετε πραγματικά. Μην αναρωτιέστε γιατί. Φταίει που τον τελευταίο καιρό εργάζεστε σκληρά και σκέφτεστε πολύ. Έχετε φτάσει στα όριά σας και ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να ξοδεύετε ή να μαζεύετε πολλά χρήματα. Αυτό που χρειάζεται, είναι να επανακτήσετε το κέντρο σας για να αποφύγετε την απογοήτευση στο μέλλον. Συμβαίνει κάτι περίεργο. Είναι λες και έχετε χάσει την επαφή με το σώμα σας. Ωστόσο, σε αυτό θα βρείτε τελικά την ισορροπία σας.

Ζώδια Καρκίνος

Σταματήστε να χτυπάτε με ανυπομονησία το πόδι στο πάτωμα. Ανυπομονείτε να ριχτείτε σε νέες περιπέτειες, μετά την ενδοσκοπική διάθεση των τελευταίων μηνών. Ξέρετε ότι η στιγμή έχει σχεδόν φτάσει! Τώρα έχετε στη διάθεσή σας τη στρατηγική, το στόχο και τα μέσα για να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Συγκεντρώστε τη δύναμή σας και ετοιμαστείτε για δράση!

Ζώδια Λέων

Αν αισθάνεστε κουρασμένοι και ευερέθιστοι, να ξέρετε ότι είναι φυσιολογικό. Ήσασταν πολύ επιμελείς τους τελευταίους μήνες. Θέλετε να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό; Προσέξτε μήπως οι φιλοδοξίες σας οδηγήσουν σε εξάντληση… Δεν θέλετε να αρρωστήσετε. Φροντίστε πρώτα τις δικές σας βασικές ανάγκες.

Ζώδια Παρθένος

Τώρα είναι καλή στιγμή για να κοιτάξετε αλλού: Όπως κάνει ο καλλιτέχνης, όταν έχει δουλέψει ένα έργο του για αρκετό καιρό. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω, να καθαρίσετε λίγο το μυαλό σας. Αυτό δεν ήταν ποτέ εύκολο για εσάς, αλλά μην διστάσετε.

Ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απελευθερωθείτε από σχέσεις που έχουν κάνει πλέον τον κύκλο τους. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά πρέπει. Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ιδιωτική σας ζωή, είστε πολύ διστακτικοί για να βγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις ή υποχρεώσεις. Φοβάστε μήπως πληγώσετε τους άλλους ή τους απογοητεύσετε. Δώστε περισσότερο βάρος στις δικές σας ανάγκες και ακολουθήστε τη δική σας πορεία.

Ζώδια Σκορπιός

Τις προηγούμενες μέρες είχατε αστείρευτη ενέργεια, σημειώνοντας μεγάλη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα παλεύετε με αμφιβολίες που υπονομεύουν την ενέργειά σας. Σκεπτόμενοι τα τελευταία γεγονότα, ίσως ήσασταν κάπως απερίσκεπτοι στην επιδίωξη των στόχων σας. Μην τα παρατάτε! Απλά ξανασκεφτείτε τη στρατηγική σας.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα το μυαλό σας είναι γεμάτο σκέψεις για την ερωτική σας ζωή. Ίσως σας συναρπάζει η ιδέα να εξερευνήσετε τομείς της σχέσης σας που παραμένουν μυστικοί, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το πείτε στον/στην σύντροφό σας. Ίσως βολιδοσκοπείτε ακόμα την κατάσταση, περιμένοντας μέχρι να είστε σίγουροι για το πώς αισθάνεστε.

Ζώδια σήμερα 01/12 Αιγόκερως

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, θα λαχταράτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Διψάτε για νέα αξιοθέατα και ήχους, νέα πρόσωπα και μέρη. Ωστόσο, γνωρίζετε καλά ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον στην παρούσα φάση λόγω της επιδημίας. Θα πρέπει να αρκεστείτε στη φαντασία σας.

Ζώδια Υδροχόος

Επιτέλους αισθάνεστε καλύτερα. Κάποιες αδιαθεσίες που σας ταλαιπωρούσαν τελευταία εξαφανίστηκαν και ανακτάτε την ενέργεια. Ωστόσο, αν υπερβάλλετε θα καταπονήσετε ξανά τα όριά σας. Θα έπρεπε να έχετε πάρει το μάθημα για τη σημασία του μέτρου στη ζωή σας!

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί; Είναι πιθανό, με τη συναισθηματική αναταραχή που έχετε περάσει τελευταία. Χρειάζεται χρόνος για να ανακάμψετε. Δεν σας τρομάζει η δουλειά. Αυτό που εξαντλεί την ενέργειά σας, είναι οι ανησυχίες σας για το μέλλον. Κάντε ένα διάλειμμα σήμερα.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας