Ζώδια σήμερα 30/11 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 30/11 Κριός

Πατήστε πόδι σήμερα. Μην αφήνετε τους άλλους να σας κάνουν ό,τι θέλουν. Συνήθως υποχωρείτε για να διατηρήσετε την αρμονίας τις σχέσεις σας. Το πρόβλημα με αυτό, είναι ότι τα όνειρα και οι στόχοι σας μπορεί να χαθούν στην πορεία.

Μην ξεχάσετε τον πραγματικό προορισμό σας. Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από όσα φαίνονται στην επιφάνεια.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 30/11 Ταύρος

Πάρτε επιτέλους μια απόφαση. Όσο περισσότερο αναρωτιέστε ποιο δρόμο πρέπει να πάρετε, τόσο πιθανότερο είναι να χαθείτε εντελώς. Έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, για αυτό μην χρονοτριβείτε. Μόλις πάρετε την απόφασή σας, να είστε δυνατοί και να ρίξετε σε αυτήν όλο το βάρος σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα πάτε πολύ καλά σήμερα σε διανοητικό επίπεδο. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Το πιο δύσκολο θα είναι να επεξεργαστείτε την συναισθηματική σας κατάσταση. Νιώθετε μεγάλη επιθυμία για προσοχή. Θέλετε οι άλλοι να σας δείχνουν πόσο σας αγαπούν. Πείτε αυτό που αισθάνεστε. Δεν χρειάζεται να συγκρατείτε τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Μην διστάσετε να μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με τους άλλους σήμερα. Διατηρήστε τα πράγματα απλά, μην τα περιπλέκετε άνευ λόγου και αιτίας. Απλοποιήστε τις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Θα διαπιστώσετε ότι έτσι είστε πιο αποτελεσματικοί.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Ενδεχομένως να έχετε παγιδευτεί σε ένα αδιέξοδο ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Προσέξτε να μην αφήσετε την ένταση να χειροτερέψει. Το πιο σημαντικό είναι να είστε χαλαροί. Αντιμετωπίστε τα πράγματα ένα βήμα τη φορά και ολοκληρώστε ένα εγχείρημα πριν ξεκινήσετε το επόμενο.

Ζώδια Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας κινητοποιεί: Όσο περισσότερο αντιστέκεστε, τόσο θα άγεστε και θα φέρεστε από εξωγενείς πηγές. Εάν βρεθείτε σε δύσκολη θέση, πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. Δράστε από θέση ουδετερότητας, αντί από θυμού ή άμυνας.

Ζώδια Ζυγός

Μην διστάσετε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Είναι η σειρά σας να πείτε αυτό που νιώθετε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας πηγαίνουν σε μέρη που δεν θέλετε. Το κλειδί είναι να πειραματιστείτε με το διεισδυτικό μυαλό σας και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας. Μην εκπλαγείτε εάν οι ενέργειές σας προκαλέσουν κάποια ένταση, μην σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που πιστεύετε σωστό.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σήμερα 30/11 Σκορπιός

Τα πάτε πολύ καλά σε συναισθηματικό επίπεδο. Νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση για να διαχειριστείτε όσα πρέπει. Η δυσκολία σήμερα εντοπίζεται σε μια ψυχική πρόκληση, που για κάποιο λόγο δεν βγάζει νόημα. Μην διατηρείτε φρούδες ελπίδες. Εάν τα πράγματα δεν αλλάζουν, αφήστε τα όπως έχουν. Μπορείτε να επανέλθετε αργότερα.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, όταν τα πράγματα με ένα άτομο ή μια κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως σκέφτεστε. Ενδεχομένως να υπάρξει μια σύγκρουση, που θα είναι δύσκολο να επιλυθεί αν εμμένετε πεισματικά στις θέσεις σας. Όσο πιο ευέλικτοι φανείτε, τόσο καλύτερα θα είστε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η μέρα απαιτεί να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό και στο παρελθόν! Αυτό σας έχει φτάσει μακριά. Αυτό που έχετε μπροστά σας τώρα, είναι μια διαφορετική κατάσταση. Όσα έχετε ξεκινήσει τώρα δεν θα σας κάνουν καλό μέχρι να τα ολοκληρώσετε.

Ζώδια Υδροχόος

Δείξτε συμπάθεια στα άτομα που θέλουν να εκτονώσουν τα συναισθήματά τους σήμερα. Μην εκπλαγείτε εάν όλοι θέλουν την προσοχή σας. Το μυαλό σας είναι ιδιαίτερα κοφτερό. Θα φτάσετε στην καρδιά κάθε ζητήματος που θα προκύψει. Το πιθανότερο είναι ότι θα αντιλαμβάνεστε τα πράγματα διαισθητικά. Καλά θα κάνουν οι άλλοι να ακούσουν τις συμβουλές σας για οποιοδήποτε ζήτημα έχουν.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θέλετε όλοι να γνωρίζουν πώς αισθάνεστε. Δεν θα ντρέπεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μην διστάσετε να ηγηθείτε σε διάφορα θέματα, έχετε την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηματική σταθερότητα να βρεθείτε στο τιμόνι. Μην αφήσετε το ίδιο σας το μυαλό να σας βάλει τρικλοποδιά. Έχετε την τάση να σκέφτεστε τόσο ένα ζήτημα, που στο τέλος χάνετε εντελώς την οπτική σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας