• Αρχική
  • Media
  • Ο Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

 Ο πρόεδρος του Alpha εισέβαλε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της. 

 
«Παναγία μου, θα πάθω τίποτα!», είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν μου έχεις ξανακάνει τέτοια έκπληξη», είπε η παρουσιάστρια. 
 
O πρόεδρος του Alpha, εμφανίστηκε στο πλατό, την ώρα της μαγειρικής. Η «ωραία» Ελένη προσπάθησε να τον απομακρύνει από την κουζίνα του πλατό, λέγοντας: «Δημήτρη μου δεν θέλω να είσαι στην κουζίνα»
 
«Να φάμε ήρθαμε! Όλοι θα περνάμε από εδώ να τρώμε τώρα», απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
 
Το μήνυμα Κοντομηνά για τις τηλεοπτικές άδειες
 
 
Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς από τον «αέρα» της Ελένης. «Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός ΄΄σκοτώθηκε΄΄τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. 
 
«΄Ηθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια», είπε ο Δήμος Βερύκιος.
 
Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του, αυτός που υποστήριζε μην λέμε ονόματα. Ήρθε και μου λέει: ΄΄Θα μου δώσεις το 51 %'. Λέω τι άλλο θέλεις; Λέει: 'Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές!'. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε! 'Άλλο τίποτα θέλεις' τον ρώτησα. Μου λέει: ΄Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων'»