• Αρχική
  • Media
  • The Voice: Θριαμβευτής για τρίτη φορά ο Μαραβέγιας με τη Λεμονιά Μπέζα

The Voice: Θριαμβευτής για τρίτη φορά ο Μαραβέγιας με τη Λεμονιά Μπέζα

Ο τρίτος τελικός του «Voice» έγινε και η νικήτρια, αφού από νωρίς φάνηκε πως το φετινό τάλεντ σόου θα ήταν γυναικεία υπόθεση, είναι η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Μία χαρισματική ερμηνεύτρια που από πολύ νωρίς φάνηκε να έχει προβάδισμα και η οποία στο άκουσμα του αποτελέσματος αντέδρασε σεμνά και με παραδειγματική διακριτικότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που κερδίζει παίκτης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ενώ για πρώτη φορά στα τρία χρόνια κερδίζει κορίτσι.

Οι οκτώ φιναλίστ, πέντε κορίτσια και τρία αγόρια ερμήνευσαν εξαιρετικά τα κομμάτια που επέλεξαν μαζί με τους coaches τους και μέχρι και την τελική μονομαχία επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά πως το «Voice» συνιστά ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά «οχήματα» ανάδειξης ταλέντων. Πολύ καλές φωνές, σημαντικά τραγούδια, καλοδουλεμένες ερμηνείες και φυσικά μία διαδικασία μακριά και έξω από την ευτελή διαδικασία του ριάλιτι που καταδυναστεύει την αισθητική της σύγχρονης τηλεόρασης. Ηθος από την πλευρά των διαγωνιζομένων, ήθος και από την πλευρά των συντελεστών και των κριτών. Το μοναδικό όχημα των παιδιών που προσπάθησαν ήταν η φωνή τους και η πολλή δουλειά μέχρι να φτάσουν στον τελικό του τάλεντ σόου που εδώ και χρόνια συνιστά μία αξιόπιστη τηλεοπτική πρόταση στον τομέα της ανάδειξης ταλέντων.

Ευτυχώς για το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τους διαγωνιζόμενους ο παρουσιαστής και η κριτική επιτροπή παραμένουν οι ίδιοι εδώ και η τρία χρόνια. Και η σύνθεση δεν αλλάζει αλλά και η συμπεριφορά δεν μεταλλάχθηκε από την επιτυχία. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σολάρει πλέον με αυτή την μοναδική άνεση που τον χαρακτηρίζει, με το χιούμορ του που είναι αξεπέραστο και έχει μέτρο και φυσικά κάνοντας «παιχνίδι» από την σκηνή του τάλεντ σόου ξεσηκώνοντας το κοινό που δίνει το παρών στον τελικό αλλά και τους υπολοίπους που το παρακολουθήσαμε από τους καναπέδες. Εκκεντρικός όπως πάντα ο Πάνος Μουζουράκης, ένας τζέντλεμαν αξεπέραστος ο Κωστής Μαραβέγιας, λαμπερός όσα χρόνια κι αν περάσουν ο Σάκης Ρουβάς και εκρηκτικά πληθωρική σε συναισθήματα και εκφράσεις η Ελενα Παπαρίζου.