• Αρχική
  • Media
  • Τι σημαίνει για τον Μένιο Φουρθιώτη η δικαστική απόφαση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη και του Open

Τι σημαίνει για τον Μένιο Φουρθιώτη η δικαστική απόφαση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη και του Open

Ο Σαββίδης διώχνει από το OPEN τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τη νίκη στις δικαστικές αίθουσες.

Τέλος στη πολύμηνη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, με το δικαστήριο να δικαιώνει τον ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στις δικαστικές αίθουσες αρκετές φορές, με τον παρουσιαστή αρχικά να κερδίζει τα ασφαλιστικά μέτρα και να συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές του στο πρώην EPSILON και νυν OPEN. Ωστόσο, από σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και όπως όλα δείχνουν η εκπομπή «Αποκαλυπτικά plus» προβλήθηκε μέσω του OPEN για τελευταία φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο 3,4/11.

Όμως, τι πραγματικά σημαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μένιο Φουρθιώτη; Μπορεί να συνεχίζει να εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη; Μπορεί να κινηθεί νομικά εκ νέου προκειμένου να μη μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη; Η έγκριτη νομικός, Ιφιγένεια Βασιλοπούλου ανέλυσε σ την εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη όλα όσα αναφέρονται στη δικαστική απόφαση υπέρ του OPEN.

Δείτε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ.