• Αρχική
  • Media
  • Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε μήνυση στους τεχνικούς προϊσταμένους του OPEN – Τι απαντά αποκλειστικά ο Αλέξης Κούγιας

Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε μήνυση στους τεχνικούς προϊσταμένους του OPEN – Τι απαντά αποκλειστικά ο Αλέξης Κούγιας

Ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη εξηγεί τους λόγους που ώθησαν τον παρουσιαστή να καταθέσει μήνυση και σε ποιους απευθύνεται.

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Open και τον Μένιο Φουρθιώτη. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια, με τον παρουσιαστή να είναι εκείνος που κέρδισε την τελευταία «μάχη». Ωστόσο, ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα αυτή τη φορά για να καταθέσει μήνυση κατά των τεχνικών προϊσταμένων του Open. Ο παρουσιαστής εκτιμά ότι σαμποτάρουν με διάφορους τρόπους την εκπομπή του και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης προκειμένου να προστατέψει την εκπομπή του.

Όσοι παρακολουθούν την εκπομπή «Αποκαλυπτικά plus» θα έχουν παρατηρήσει πως ο παρουσιαστής έχει προβεί αρκετές φορές σε παρατηρήσεις προς τους τεχνικούς και μάλιστα σε έντονο ύφος. Τα μαύρα μόνιτορ πίσω από το πάνελ ή το μαύρο χρώμα στο video wall μέσα από το οποίο εμφανίζεται ο παρουσιαστής είναι κάποιοι από τους λόγους που ο Μένιος Φουρθιώτης έχει γίνει έξαλλος και ζητεί την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Δείτε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ.