• Αρχική
  • Media
  • Survivor: Το δίλημμα του κοινού για την αποχώρηση ενός Διάσημου

Survivor: Το δίλημμα του κοινού για την αποχώρηση ενός Διάσημου

Χαρακτήρα θρίλερ με άρωμα «προδοσίας», είχε η χθεσινοβραδινή ψηφοφορία για την υπόδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση παικτών από την ομάδα των Διάσημων, η οποία έχασε στον αγώνα της ασυλίας από τους Μαχητές 10-9.

 Το κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίσει ανάμεσα στον Κώστα Κοκκινάκη και στον Μπο για το ποιος θα κάνει το ταξίδι της επιστροφής.

Καθοριστικός παίκτης από τους Κόκκινους του Survivor, εξελίχθηκε  ο Χρανιώτης, ο οποίος έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, προτίμησε να  προτείνει για αποχώρηση τον κολλητό του φίλο Μπο.
 

Ο άλλος υποψήφιος, ο Κοκκινάκης, επιλέχθηκε από την ομάδα του ως ο πιο αδύναμος κρίκος κατά τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας. Ο πολίστας έλαβε τρεις ψήφους (από Αγγελόπουλο, Χρανιώτης και Μπο), ενώ δύο ψήφους (από Κοκκινάκη και Ευρυδίκη) είχε και ο Μπο. Η Ευρυδίκη δεν κρύβει την αδυναμία της στον Κοκκινάκη.

Η εξέλιξη της ψηφοφορίας έδειξε ότι όλα εδώ πληρώνονται. Πριν ενάμιση μήνα ο Μπο είχε την ατομική ασυλία και επέλεξε να προτείνει τον φίλο του Λάμπρο Χούτο για αποχώρηση, αντί την Ευρυδίκη – τελικά έφυγε ο διεθνής ποδοσφαιριστής. Τώρα, έγινε θύμα μίας πανομοιότυπης συμπεριφοράς από τον Χρανιώτη.

Από τη στιγμή που την ασυλία δεν την πήρε ο Αγγελόπουλος, που είναι ο καλύτερος παίκτης των Διάσημων, αλλά ο Χρανιώτης, που είναι ο χειρότερος, τα πράγματα θα μπερδεύονταν. Κατ’ αρχάς διότι οι Διάσημοι αναγκαστικά θα συνεχίσουν να έχουν στις τάξεις τους τον πιο ντεφορμέ παίκτη τους.

Ο Χρανιώτης σπανίως κερδίζει οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον Σπαλιάρα. Σε αντίθεση με τον Κοκκινάκη, που έχει τουλάχιστον τη δύναμη ή την ικανότητα στο νερό και τον Μπο, που έχει βελτιωθεί σε σχέση με παλαιότερα και πάντως έχει κι αυτός το στοιχείο της δύναμης, ο Χρανιώτης μοιάζει πολύ με τους σωματότυπους των Μαχητών, αλλά είναι δύο κλάσεις κάτω και από Μάριο και από Μισθοφόρο και φυσικά από τον Βασάλο.
 

Η ψηφοφορία χθες πήγε κυρίως με αγωνιστικά κριτήρια. Ο Αγγελόπουλος ήταν δύσκολο να ψηφιστεί από τον οποιοδήποτε.. Ο Ντάνος κρατάει τους Διάσημους σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
Αλλά και η Ευρυδίκη είναι σαφώς πολύ δυνατή παίκτρια, άρα οι ψήφοι ήταν λογικό να κατευθυνθούν σε Κοκκινάκη και Μπο.

Ο Κοκκινάκης έχει μείνει στάσιμος τελευταία, ενώ ο Μπο δείχνει σημάδια βελτίωσης. Στο χθεσινό ματς μάλιστα νίκησε Σπαλιάρα, Βασάλο και Μάριο και έχασε μόνο από τον Αναγνωστόπουλο. Απλά θα μπορούσε να γλιτώσει, εάν ο φίλος του ο Χρανιώτης δεν ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια όπως είπε, αλλά έβαζε και λίγο την προσωπική σχέση και το θέμα της συμβίωσης.

Από την όλη ιστορία της αποχώρησης πάντως μπορεί να βγουν κερδισμένοι τελικά οι Διάσημοι. Με λιγότερους παίκτες πλέον θα παίζει περισσότερα παιχνίδια ο Αγγελόπουλος, ο οποίος ακόμα και στην κακή μέρα του, είναι καλύτερος απ’ όλους. Οι Μαχητές έχουν περισσότερες επιλογές και θα ξεκουράζονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην και καθοριστικό πλεονέκτημα.

Oι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων: Μισθοφόρος, Σάρα και Μπο

Ο αγώνας για την ασυλία κρίθηκε στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας και ήταν από τους πιο αμφίρροπους συνολικά στο φετινό Survivor.

Ο στίβος φαινόταν αρχικά ότι θα βοηθούσε τους ταχείς και ευέλικτους Μαχητές. Κι όμως, στα 19 ματς που παίχτηκαν, οι Διάσημοι έφτασαν πρώτοι στις βολές, δηλαδή διέτρεξαν τη διαδρομή ταχύτερα από τους αντιπάλους τους, τις 11 φορές! Και κέρδισαν τα 9 παιχνίδια. Άρα, το θέμα ήταν η ευστοχία στο περίεργο κομμάτι με τις βολές, όπου ο παίκτης έπρεπε με τη ρακέτα να ρίξει δύο μπαλάκια σε ισάριθμες τρύπες, στο μέγεθος μπασκετικού καλαθιού σε έναν τοίχο μόλις τρία μέτρα μακριά! Δεν ήταν εύκολο να βρει κανείς τον τρόπο, παρότι φαινόταν εύκολο. Ειδικά σε συνθήκες πίεσης και με τους συμπαίκτες και αντιπάλους να ουρλιάζουν δίπλα.

Το παιχνίδι είχε φοβερή διακύμανση στο σκορ και κάποιους απροσδόκητους θετικούς και αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Ουσιαστικά καθάρισε ο Αναγνωστόπουλος με τη βοήθεια της Σάρας. Ο Μισθοφόρος, που έχει πάρει φαλάγγι τους Διάσημους, πέτυχε πέντε νίκες, καθώς αποδείχθηκε πολύ καλός με τη ρακέτα.

Τρεις νίκες πρόσθεσε η Σάρα, κατά της Ευρυδίκης χάνοντας μόλις μία φορά.

Ο Μάριος πέτυχε μόλις μία νίκη, καθώς δεν μπόρεσε να βρει τρόπο με τη ρακέτα, ενώ μία είχε και ο Σπαλιάρας, που επικράτησε του Κοκκινάκη.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Μαχητές ο Βασάλος, που έχασε και τους τρεις αγώνες, που έδωσε, ξεσπώντας περίεργα.

Από την άλλη οι Διάσημοι είχαν σε άσχημη μέρα την Ευρυδίκη.

. Όταν η Ευρυδίκη πάει χάλια, σπάνια έρχεται νίκη για τους Κόκκινους. Ο δε Αγγελόπουλος ήταν περισσότερο άτυχος, παρά ανίκανος να κάνει νίκες. Νίκησε μάλιστα δύο φορές τον Μάριο και μία τον Βασάλο, αλλά έχασε δύο φορές από τον Μισθοφόρο! Η μία ήταν στο κρίσιμο τελευταίο ματς.

Έτσι πήγε στράφι η εντυπωσιακή εμφάνιση του Μπο, ο οποίος πρέπει να έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από την αρχή του Survivor.. Ο ράπερ κέρδισε τρεις από τους τέσσερις αγώνες, που έδωσε εκπλήσσοντας τα πλήθη. Ο Κοκκινάκης νίκησε μόνο τον Βασάλο, ενώ ο Χρανιώτης μόνο τον Σπαλιάρα.