• Αρχική
  • Media
  • Αλλάζει η ομάδα του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»: Ποιοι αποχωρούν και ποιοι έρχονται στην εκπομπή;

Αλλάζει η ομάδα του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»: Ποιοι αποχωρούν και ποιοι έρχονται στην εκπομπή;

Με ανανεωμένη ομάδα αναμένεται να συνεχίσει το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στο Epsilon.

Οριστικά εκτός ομάδας βρίσκεται ήδη ο Στέλιος Χανταμπάκης, που αναχώρησε ήδη για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα συμμετάσχει στον νέο κύκλο του "Survivor", ενώ το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ο Γιώργος Μανίκας, ευχαριστώντας την ομάδα της εκπομπής και το κανάλι για τη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα.

 «Ευχαριστώ θερμά τη Ναταλία Γερμανού, την Φιλιώ Γιαννακοπούλου και όλη την ομάδα της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο, όπως και τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, για την άριστη συνεργασία. Να συνεχίσετε να τους παρακολουθείτε για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας κάθε ΣΚ! Όσο για μένα και εσάς; ανανεώνουμε σύντομα το ραντεβού μας τηλεοπτικά...» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή, όλα δείχνουν πως ο Πέτρος Κουσουλός είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με το Epsilon ώστε να ενταχθεί μονίμως στο δυναμικό της εκπομπής.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος συμμετέχει σε μια πρωινή εκπομπή, αφού πέρυσι βρισκόταν στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην «απέναντι» εκπομπή, δηλαδή το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» ενώ στο παρελθόν βρέθηκε στο «Happy Day» ως ραδιοφωνικός παρτενέρ του Δήμου Βερύκιου.