Αντρέας Γεωργίου: «Μετά το δίμηνο τα ξαναλέμε»

Ο Αντρέας Γεωργίου δίνει τη δική του απάντηση στη σκληρή κριτική που έχουν δεχθεί οι «8 Λέξεις» για την πορεία τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε: «Όταν κάνω μια δουλειά, πάντα σκέφτομαι: "Πού είμαι; Ποιος θα είναι ο ανταγωνισμός; Ποιο είναι το περιβάλλον;" και τότε καταλήγω να λέω: "Θέλω την τάδε απόδοση για να ικανοποιηθώ". Τη συγκεκριμένη στιγμή, σου μιλάω ειλικρινά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την -μέχρι τώρα πορεία- των "8 λέξεων" και πέτυχα ό,τι ήθελα. Είμαι στον Σκάι, ένα κανάλι που τώρα επένδυσε στη μυθοπλασία κι αισθάνομαι ότι βοηθάμε έναν νέο σκοπό. Χαίρομαι που αυξήθηκε, γενικότερα, η μυθοπλασία στα τηλεοπτικά δρώμενα».

Μάλιστα, ο ίδιος προσθέτει: «Για το κανάλι που είμαι και για τα ποσοστά που έχει, στη ζώνη που είμαστε, είμαστε πολύ εντάξει και ικανοποιημένοι. Καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή βάση στην τηλεθέαση, για να "χτίσουμε". Είναι, πάντως, νωρίς ακόμη να μιλάμε για νούμερα. Δεν κρίνεις από τις δύο-τρεις πρώτες εβδομάδες. Μετά το δίμηνο τα ξαναλέμε. Επίσης, ο κόσμος είναι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και θέλει χρόνο για να καταλήξει. Ακόμη, τέλη Οκτωβρίου που αλλάζει η ώρα, προστίθενται στην τηλεθέαση ακόμα ένα εκατομμύριο τηλεθεατές. Οπότε είναι νωρίς να κάνουμε λόγο για "αποτυχία" ή για "επιτυχία"».