Άγρια κόντρα Καβατζίκη- Βελλή για τις «Κούκλες»

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη Καβατζίκη και της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου του «Πρωινού» τόσο την συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν, όσο και αυτή της Βέλλη σε ένα έργο γραμμένο εμπνευσμένο από το «Κουκλόσπιτο» του Ίψεν, τις «Κούκλες».

Η “Amiyami” θέλησε να απαντήσει στα σχόλια μέσα από τα instagram stories της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως. Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο «Κούκλες» στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του.»

Και συνέχισε: «Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν; Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)».

Μετά την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να της απαντήσει μέσα από το «Πρωινό».

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Θα απαντήσω στην κα Άννα Μαρία Βέλλη και θα το κάνω και δημόσια – έτσι κι αλλιώς της έγραψα και ένα μεγάλο μήνυμα και της το έστειλα χθες. Το μήνυμα ήταν πολύ χαμηλών τόνων και έτσι θα παραμείνω. Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη, θα σας απαντήσω μιας και κάνατε την ανάρτηση δημοσίως. Θέλω να σας πω ότι σε αυτή την εκπομπή δεν υποστήριξα ποτέ ότι στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως, βλέπω πάρα πολύ θέατρο, εύχομαι να βλέπετε και εσείς ως νέα ηθοποιός και να είχατε δει την περυσινή σεζόν την κα. Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα, στην παράσταση "Κουκλόσπιτο" στο θέατρο της οδού Κεφαλληνίας, αν δεν κάνω λάθος, για να δείτε πώς παίζεται η Νόρα. Εσείς κάνατε μια άλλη προσέγγιση, μπορεί και να έρθω να τη δω, να δω την προσέγγιση που κάνει ο κ. Ανδρουλάκης. Εγώ όμως τη Νόρα την έχω δει και στην Αθήνα και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Γενικώς θέατρο βλέπω, διαβάζω όμως Ίψεν στον ελεύθερο χρόνο μου. Εσείς όμως οφείλετε να διαβάζετε γιατί δηλώνετε ηθοποιός και απλός άνθρωπος. Αυτό που θέλω να σας πω όμως είναι ότι παρόλο που εσείς υπογράφετε ως απλός άνθρωπος που δεν σας καθορίζει το επάγγελμα, να σας πω ότι ως δημοσιογράφος συστήθηκα, είμαι μεγάλος σε ηλικία πια. Δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα και μετά να συστηθώ ως ηθοποιός. Εγώ σας είδα να κυλιέστε πάνω σε κάτι τραπέζια ναζιάρικα, να ασχολείστε με το σώμα σας, μπήκα στο instagram σας και σας είδα γυμνή – και είναι πολύ ωραίο αυτό, πρέπει να είμαστε περήφανοι για το σώμα σας. Βλέπω έχετε αγγίξει πολλούς τομείς, εγώ δεν ήμουν ποτέ του "τουρλού" στη ζωή μου. Δεν έκοβα λαχανικά και τα έβραζα. Εσείς θέλετε να κάνετε αυτό. Και εγώ απλός είμαι, αλλά με καθορίζει επαγγελματικά η ταυτότητά μου. Εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει την επαγγελματική σας δεινότητα και τις σπουδές σας, να βγείτε στο θέατρο, να τα καταφέρετε και να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου, να σας πω μπράβο γι' αυτό που πετύχατε. Προς το παρόν δεν σας ξέρω ως ηθοποιό αλλά ως YouTuber – influencer».