• Αρχική
  • Life Style
  • Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα: Δεν χόρτασες; Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι

Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα: Δεν χόρτασες; Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι

Έξαλλος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα για τα σχόλια που έκαναν οι δύο παρουσιαστές για τον Γιώργο Λιανό υποστηρίζοντας πως δεν του ταιριάζει η παρουσίαση του «The voice».

Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που κάνει με τον Γιώργο Λιανό ξέσπασε:

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε».

Η Φαίη Σκορδά ακούγοντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το απόσπασμα έμεινε άφωνη και ενοχλήθηκε τη συμπεριφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Απειλεί; Ο Γρηγόρης είναι αυτός; Εδώ βλέπω επίθεση… Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό… Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα;».