• Αρχική
  • Life Style
  • Γιάννης Πάριος: Το παρασκήνιο της σχέσης του με την εντυπωσιακή αεροσυνοδό

Γιάννης Πάριος: Το παρασκήνιο της σχέσης του με την εντυπωσιακή αεροσυνοδό

Πριν μερικές μέρες είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι πολύ καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιάννης Πάριος, είναι ξανά in love με μία όμορφη αεροσυνοδό.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, την καρδιά του μεγάλου ερμηνευτή έχει «κλέψει» η Θεσσαλονικιά Στέλλα Δόντση και οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση από τον περασμένο Οκτώβριο. Ο δεσμός τους ήταν μέχρι πρότινος μυστικός και μόνο ο στενός τους κύκλος γνώριζε γι’ αυτό.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της εντυπωσιακής κοπέλας αποκάλυψε στην εφημερίδα πως εκείνη δεν ήταν συνέχεια μαζί με τον τραγουδιστή το καλοκαίρι στην Πάρο, καθώς είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην αεροπορική εταιρεία, όπου εργάζεται και κατάφερε να βρεθεί στο νησί μόνο για ένα διήμερο.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην Espresso η ίδια πηγή.