• Αρχική
  • Life Style
  • Δήμος Βερύκιος: Παραμένει ως έχει στον Alpha – Ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Τάκη Χατζή

Δήμος Βερύκιος: Παραμένει ως έχει στον Alpha – Ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Τάκη Χατζή

Κι ενώ τόσα γράφτηκαν γι’ αυτόν το προηγούμενο διάστημα, αρχικά λόγω της μείωσης της διάρκειας που είχε η παρέμβασή του στο Happy Day και στη συνέχεια λόγω της διακοπής αυτής την προεκλογική περιόδο, εκείνος φαίνεται πως παραμένει στον Alpha και μάλιστα σε όλα του τα πόστα! Ο Δήμος Βερύκιος, συνεχίζει στο Happy Day και την επόμενη σεζόν, ενώ θα κάνει ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Τάκη Χατζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες o Δήμος Βερύκιος και ο Τάκης Χατζής θα κάνουν μαζί την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha 98.9 από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, καθημερινά 8:00 – 10:00. Οι δυο τους έβγαλαν και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Η ενίσχυση του Alpha με τη μεταγραφή του Τάκη Χατζή έφερε τη ραδιοφωνική συνεργασία του Τάκη Χατζή με τον Δήμο Βερύκιο. Στο μεταξύ, ο Δήμος Βερύκιος θα βγαίνει κανονικά 09:00 – 09:15 στο Happy Day από ραδιοφωνικό στούντιο του alpha 9,89. μόνος του. Επίσης κανονικά θα εμφανίζεται στο δελτίο ειδήσεων, ενώ δεν αποκλείεται ορισμένες φορές να τον βλέπουμε ως καλεσμένο και στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάκη Χατζή.

Η συνεργασία του Δήμου Βερύκιου με τον Alpha δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την πρώτη μέρα που έγινε η συμφωνία Κοντομηνά – Βαρδινογιάννη, ο δημοσιογράφος συμπεριλαμβάνεται σους τρεις προστατευόμενους του Δημήτρη Κοντομηνά (Μ. Μαλελής Μ. Κεφαλογιάννης, Δ. Βερύκιος). Επομένως, οποιαδήποτε απόφαση για απομάκρυνσή τους από τον Alpha, θα απαιτούσε τη σύμφωνη γνώμη του Δ. Κοντομηνά και απόφαση του Δ/Σ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ετέθη ποτέ και από καμία εκ τω δύο πλευρών. Άρα, όλα όσα κυκλοφορούσαν ως «φήμες» στο διαδίκτυο περί απομάκρυνσης Βερύκιου από τον Alpha, παρέμειναν «φήμες»…