• Αρχική
  • Life Style
  • Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη - Η επίσκεψη του Δημήτρη Φραγκιόγλου

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη - Η επίσκεψη του Δημήτρη Φραγκιόγλου

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Ευριπιώτης, για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο.

Στάθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν... Το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

Και ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής του στη σειρά της ΕΡΤ «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» το 1985 (μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη έπαιζαν τους γιους του Κώστα Βουτσά), αλλά και δέκα χρόνια αργότερα στη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα Παιδιά», έμεινε δίπλα του να προσεύχεται και να ελπίζει σε ένα θαύμα.

 

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου δεν είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Ευριπιώτη στον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου...

Καθημερινά, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος, θαυμαστές του ηθοποιού, φτάνουν εκεί με δάκρυα στα μάπα, κρατώντας εικόνες της Παναγίας και κομποσκοίνια, προκειμένου να πληροφορηθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν από έναν χρόνο ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.

Μιλώντας λίγο καιρό μετά στην «Espresso», είχε αποκαλύψει:

«Πήγα έκανα μια μαγνητική τομογραφία και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανα επέμβαση αφαίρεσης φλεγμονών από το κεφάλι. Για επτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο».