• Αρχική
  • Life Style
  • Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το χειρουργείο

Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το χειρουργείο

Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης

Δύο εβδομάδες πριν, ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, Το χειρουργείο πήγε καλά και μετά τη σύντομη νοσηλεία του πήρε εξιτήριο. Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η μετεγχειρητική του πορεία δεν ήταν αυτή που περίμενε και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ενώ ανάρρωνε στο σπίτι του, άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Στην αρχή έκανε υπομονή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για φυσιολογικούς πόνους μετά το χειρουργείο, όταν όμως αυτοί έγιναν αφόρητοι αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τους θεράποντες γιατρούς του, οι οποίοι του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου για να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα της υγείας που του παρουσιάστηκε.

Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και σύντομα θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του.