Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου

Δύσκολες ώρες βιώνει η Καίτη Φίνου, καθώς το πρωί της Πέμπτης έχασε την πολυαγαπημένη της αδελφή.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram η ίδια η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε πως η αδερφή της Μαίρη έπαθε χθες το βράδυ ανακοπή καρδιάς και τελικά έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχασε την αδερφή της το πρωί της Πέμπτης (08/11) και το γνωστοποίησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της αδερφής της και στη λεζάντα έγραψε πως “έφυγε” μετά από ανακοπή καρδιάς.

“Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε…. Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο… Πώς να σου πω καλό ταξίδι….. Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου ………”.