• Αρχική
  • Life Style
  • Αυτός είναι ο τραγουδιστής που καταγγέλλουν ότι έκανε έξωση σε μάνα και παιδί

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που καταγγέλλουν ότι έκανε έξωση σε μάνα και παιδί

Οι γείτονες του τραγουδιστή στη Γλυφάδα φαίνεται πως είναι με το μέρος του τραγουδιστή και αναφέρουν πως η μητέρα είχε προειδοποιηθεί τουλάχιστον έξι μήνες νωρίτερα.Τι είπε στην εκπομπή «Στη Φόρα» η δικηγόρος του τραγουδιστή.

Τις τελευταίες ημέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έκανε έξωση σε μια μητέρα με το ανήλικο παιδί της. Η μητέρα έμενε μαζί με το παιδί της σε ένα από τα διαμερίσματα του πολύ αγαπητού τραγουδιστή στη Γλυφάδα. Ο τραγουδιστής της ενοικίαζε το διαμέρισμα και μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, το ενοίκιο ήταν υψηλότερο από αυτό που δήλωσαν στο μισθωτήριο. Η ιστορία είναι πλέον γνωστή και έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ωστόσο, σήμερα η εκπομπή “Στη Φόρα” με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ αποκαλύπτει το όνομα του τραγουδιστή.

Το περιστατικό αποκάλυψε αρχικά ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης μέσα από το Nassos Blog, ωστόσο ο ίδιος δεν αποκάλυψε το όνομα του τραγουδιστή.

Η εκπομπή “Στη Φόρα” με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ ασχολήθηκε με την υπόθεση από την πρώτη στιγμή και αφού έκανε ρεπορτάζ, βρέθηκε στην οδό που έμενε η μητέρα και μίλησε με τους γείτονες αποφάσισε να αποκαλύψει το όνομα του τραγουδιστή.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό τραγουδιστή, με το κοινό του να του έχει χαρίσει τον τίτλο του “καλού παιδιού”. Άλλωστε, όπως λένε όλοι, ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είναι γνωστός για τον φιλανθρωπικό του έργο και μάλιστα έχει βραβευθεί για τα όσα έχει προσφέρει.

Οι γείτονες του τραγουδιστή στη Γλυφάδα φαίνεται πως είναι με το μέρος του τραγουδιστή και αναφέρουν πως η μητέρα είχε προειδοποιηθεί τουλάχιστον έξι μήνες νωρίτερα και ότι ο τραγουδιστής ήταν πρόθυμος να την βοηθήσει να βρει νέο σπίτι.

Οι συνεργάτες της εκπομπής “Στη Φόρα” ήρθαν σε επικοινωνία και με τη δικηγόρο του τραγουδιστή, η οποία επιβεβαίωσε τα παραπάνω: Η μητέρα είχε ειδοποιηθεί ένα χρόνο νωρίτερα και ο τραγουδιστής ήταν πρόθυμος να τη βοηθήσει να βρει νέο σπίτι.

Ο τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Στη Φόρα”, είναι ο Αντώνης Ρέμος.

Το σπίτι, στο οποίο έμενε η μητέρα με το ανήλικο παιδί και έφυγε κακήν κακώς είναι του Αντώνη Ρέμου. Ο κύριος Ρέμος είχε εκμισθώσει το σπίτι στην μητέρα, ωστόσο φαίνεται πως την είχε προειδοποιήσει να το εγκαταλείψει. Η ίδια το αρνείται και τον κατηγορεί ότι την πέταξε στο δρόμο από τη μία μέρα στην άλλη.