• Αρχική
  • Life Style
  • Ρέμος: «Αν κάποιος πειράξει το παιδί μου, δεν με πειράζει να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή»

Ρέμος: «Αν κάποιος πειράξει το παιδί μου, δεν με πειράζει να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή»

Μιλώντας για τις γυναίκες της ζωής του αποκάλυψε τι είναι αυτό που μπορεί να τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια του θυμού του, αλλά και τι είναι αυτό που λέει και παρεξηγείται η σύντροφος του, Υβόννη Μπόσνιακ

Τι ιδιαιτερότητες έχει ο Ρέμος;
«Όταν βγαίνω, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα πάντα, θα χαιρετήσω, θα χαμογελάσω, αλλά και στα περίεργα μπορώ να κοντρολάρω απόλυτα τον θυμό μου, ειδικά από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου. Βέβαια, υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Αν κάποιος πειράξει την κόρη μου, ας πούμε, θα περάσει δύσκολα. Είμαι απόλυτος και υπόσχομαι ότι, αν κάποιος πειράξει το παιδί μου, δεν με πειράζει να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή»

Τι όνειρα έχει ο Αντώνης Ρέμος για το αύριο;
«Όνειρο μου είναι να δω την Ελενίτσα μου να μεγαλώνει, να είναι γερή και δυνατή. Παρακάλεσα τον θεό προτού γεννηθεί να είναι ένα κανονικό παιδί. Και είναι, ευτυχώς. Και, πιο γενικά, σίγουρα θα ήθελα να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα στην Ελλάδα»

Υβόννη. Το Υ είναι μονόδρομος.
«Αν ήθελες, ας έκανες και αλλιώς (γέλια). Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Μητέρα του παιδιού μου. Της λέω πάντα να ζούμε το τώρα. Κάποιες φορές το παρεξηγεί αυτό, αλλά εγώ ξέρω γιατί το λέω», εξομολογείται ο ίδιος .