• Αρχική
  • Life Style
  • Λιάγκας - Γραμμέλη: Σκληρή κριτική στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: «Είναι χειρότερο από τα Παρατράγουδα»

Λιάγκας - Γραμμέλη: Σκληρή κριτική στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: «Είναι χειρότερο από τα Παρατράγουδα»

Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας στο πλευρό του την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Νικολέττα Ράλλη, δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Αφού μεταδόθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στο οποίο έκρινε ως Ηλίας Ψινάκης το show του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο λέγοντας: «Παρεμπιπτόντως πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης!» με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμπληρώνει: «Εγώ θεωρώ πως είναι χειρότερο από τα “Παρατράγουδα” γιατί τουλάχιστον εκεί η Ανίτα δεν μιλούσε. Εδώ πάνε να το ωραιοποιήσουν κιόλας. Είναι λίγο άγριο πράγμα! Είναι trash!».

«Το να βγαίνει ένας κύριος με ένα βατραχοπέδιλο από τη μία, μία μπότα από την άλλη και ένα καπέλο στο κεφάλι, δεν ξέρω, δεν είμαι ψυχίατρος, αλλά μπορεί να είναι και τρελός. Δεν του λες “Μπράβο γιατί είσαι διαφορετικός, και εμείς έχουμε μάθει να χλευάζουμε το διαφορετικό”. Γιατί μπορεί να είναι απλά για το Δαφνί και να μην τον έχουν πάρει χαμπάρι οι ψυχίατροι» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη γνωστή τηλεκριτικό να επισημαίνει: «Υπάρχει και ο ρατσισμός του διαφορετικού. Πέρα από αυτό που κατακρίνεις, ξαφνικά το διαφορετικό το νομιμοποιείς ό,τι και να 'ναι. Και το βαφτίζεις διαφορετικό. Δεν συμφωνώ, δεν το βρίσκω διαφορετικό».

«Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είναι τηλεόραση που εκμεταλλεύεται ο άνθρωπος. Είναι trash τηλεόραση» ανέφερε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.