Η τραγική ανθρώπινη ιστορία πίσω από τις επιθέσεις του γιου διάσημου ηθοποιού

Ο άγριος ξυλοδαρμός μιας μητέρας από έναν ψυχικά ασθενή άντρα, μπροστά στα αθώα μάτια του τρίχρονου κοριτσιού της, αποκάλυψε μια τραγική ανθρώπινη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν πασίγνωστο ηθοποιό και τη μητέρα του 34χρονου δράστη.

Διαβάστε Περισσότερα

Καλομοίρα: Όσα εξομολογήθηκε μετά την βάπτιση της κόρης της!

Η Καλομοίρα λίγο μετά την τελετή της βάφτισης της κόρης της, Αναστασίας, μίλησε για εκείνη την ημέρα, την εγκυμοσύνη της Μαριέττας Χρουσαλά αλλά και για την απουσία του πατέρα της από το μυστήριο.

Διαβάστε Περισσότερα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε για γούρι έναν... δονητή!

Την πικάντικη αποκάλυψη έκανε ένας από τους πρώην σωματοφύλακες της, ο Ken Wharfe, ο οποίος στο βιβλίο του «Προφυλάσσοντας την Νταιάνα: Προστατέψτε την πριγκίπισσα σε όλο τον κόσμο» αποκαλύπτει το περίεργο γούρι που είχε η Πριγκίπισσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος διαψεύδει πως παντρεύτηκε κρυφά στο εξωτερικό

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος διαψεύδει για άλλη μια φορά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, τα οποία ισχυρίζονται πως παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του στο εξωτερικό, τα οποία άνευ της γνώσης του, πολλώ δε μάλλον της βούλησης και της συναίνεσής του κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο, προβάλλοντας θέματα της προσωπικής του ζωής που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα