• Σάκης Ρουβάς: Συγκινεί με τα όσα γράφει για το Μάτι

    Σάκης Ρουβάς: Συγκινεί με τα όσα γράφει για το Μάτι

  • H Αννίτα Πάνια απάντησε: Παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη;

    H Αννίτα Πάνια απάντησε: Παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη;

  • Το Τατουάζ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τελείωσε φέτος!

    Το Τατουάζ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τελείωσε φέτος!

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις της στα social media φαίνεται πώς έχει μεγάλη πίστη στο Θεό.

Η κατάσταση του συζύγου της ο οποίος μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε μία ημέρα πριν τα Χριστούγεννα δεν έχει σημειώσει κάποια βελτίωση. Ο αγαπημένος παρουσιαστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Η Εβελίνα που πιστεύει πώς ο άνθρωπός της θα γίνει καλά έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το δικό της μήνυμα επικαλούμενη τα θεία.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ πάτερ Δημήτρη (πατερούλη μου ) που μας βοήθησες και συνεχιζεις να μας βοηθάς με τον Θαυματουργό Τίμιο Σταυρό σου!!! και φυσικά θα είμαστε εκεί να απολαύσουμε την λειτουργία σου που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις καλά στον Σπηλαιώδη Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό!! Να σε έχει ο Θεός γερό και δυνατό και να συνεχίζει να κάνει τα θαύματα του ο Τίμιος Σταυρός σου κι ο Κύριος μέσω εσού !! ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ και θα είσαι για πάντα στην ζωή μου και στην καρδιά μου !!!», έγραψε χαρακτηριστικά.