• Αρχική
  • Πολιτική
  • Τζανακόπουλος: Η αντιπολίτευση θα έπρεπε να συνδράμει στην εθνική υπόθεση του χρέους

Τζανακόπουλος: Η αντιπολίτευση θα έπρεπε να συνδράμει στην εθνική υπόθεση του χρέους

 Η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΝΔ σχετικά με την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα.

 
«Προκαλεί αποστροφή η σπουδή στελεχών της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Τσιάρας, να προεξοφλήσουν αποτυχία της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.
 
«Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση. Αντίθετα, και την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο ελληνικό χρέος, η ΝΔ σπεύδει
 
να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι το γεγονός αυτό έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά «την απαράδεκτη στάση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώπιον ξένων επενδυτών έσπευσε να υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας για προσέλκυση επενδύσεων».
 
«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κρίνει», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος.