Τόσκας: Να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης

Σίγουρος ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνδεθούν με το πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας, το οποίο πληρώνει το μεγαλύτερο κόστος της κρίσης παρουσιάστηκε ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, αρμόδιος για την προστασία του πολίτη, Νίκος Τόσκας.
 
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9» ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε μονόδρομο την ανάπτυξη, ώστε να επέλθει σταθερότητα στη χώρα. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις είναι εύκολο να λες για την ανάπτυξη αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολα».
 
«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με χάρτινα σπαθιά, πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης, με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε ο Νίκος Τόσκας και κάλεσε τις αριστερές πατριωτικές δυνάμεις να συσπειρωθούν για να επέλθει σταθερότητα στην χώρα.
 
Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε την ανάγκη εν όψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα να δώσει ώθηση στην κοινωνία και όχι να αποκοπεί από αυτήν. «Οι μεγάλες μάχες κερδίζονται με μεγάλα μέτωπα» είπε, και εξέφρασε την ευχή να υπάρξει ευρύτερη δημοκρατική βάση συνεργασίας με τις κοινωνικές δυνάμεις.
 
Ερωτηθείς για την παραμονή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα ή μη, στη σκιά της κόντρας του ΔΝΤ με το Βερολίνο, υπογράμμισε «το έχουμε ξαναδεί το έργο με το ΔΝΤ -μένει δεν μένει στο πρόγραμμα- στο τέλος θα επικρατήσουν σώφρονες απόψεις. Η αποσταθεροποίηση περιοχών της Ευρώπης δεν ευνοεί κανέναν, ούτε τις ΗΠΑ ούτε τις αγορές», σημείωσε ο Νίκος Τόσκας.