• Αρχική
  • Πολιτική
  • Παππάς για Υπόθεση Πετσίτη: Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. «Πυρά» από ΝΔ

Παππάς για Υπόθεση Πετσίτη: Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. «Πυρά» από ΝΔ

Την εκτίμηση πως έχουν δοθεί σχετικές απαντήσεις όσον αφορά την θέμα του Μανώλη Πετσίτη, κι επομένως δεν έχει κάτι να σχολιάσει, εξέφρασε o Yπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, καλούμενος να σχολιάσει την υπόθεση μιλώντας στο ραδιόφωνο Νews 24/7.

Όπως τόνισε ο κος Παππάς το όλο θέμα αφορά συναλλαγές ιδιωτών και ως εκ τούτου δεν δύναται να προβεί σε κανένα σχόλιο.

«Να προχωρήσουν οι έρευνες. Αυτά τα δημοσιεύματα αποτυπώνουν την αμηχανία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει να μιλήσει ούτε για οικονομία, ούτε για εξωτερική πολιτική και κάνει φτηνούς αντιπερισπασμούς». Πρόσθεσε εκτός των άλλων ο Υπουργός.

Παράλληλα για ψέματα του Νίκου Παππά συνεχίζει να κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, επικαλούμενη το νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και εμφανίζει τον Μανώλη Πετσίτη δίπλα στον Πρωθυπουργό το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Ειδικότερα, σε δήλωση στην οποία προέβη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιάννης Μαστρογεωργίου, τονίζεται πως κάθε μέρα που περνάει και ένα νέο στοιχείο για τον Μανώλη Πετσίτη έρχεται στη δημοσιότητα.

Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση, καθώς νέο βίντεο τον εμφανίζει στο Μαξίμου δίπλα στον κ. Τσίπρα ακόμη και το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Τα ερωτήματα που θέτουμε πρέπει να απαντηθούν: Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε ο Πετσίτης στο Μαξίμου, και ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;» Καταλήγει ο κος Μαστρογεωργίου.