• Αρχική
  • Πολιτική
  • Συνέντευξη Τσίπρα στο OpenTv: Μικρό ενδιαφέρον από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Συνέντευξη Τσίπρα στο OpenTv: Μικρό ενδιαφέρον από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Δεν φαίνεται να συγκίνησε τους ξένους ανταποκριτές η χθεσινή συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο τηλεοπτικό δίκτυο «Open Tv».

Το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου στρέφεται σήμερα στη σημερινή επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας. 

Αν και τα μεγαλύτερα ξένα δίκτυα έχουν καλούς ανταποκριτές στην Ελλάδα, μάλλον γύρισαν την...πλάτη στις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού. 
 

 

Μέχρι αυτή την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτές, το μόνο ξένο δίκτυο που αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ιστοσελίδα του είναι το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό δίκτυο των Βαλκανίων «balcaneu» (με έδρα τη Βουλγαρία). Μόνο που θα πρέπει να ενημερωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας κι όχι υπουργός Εξωτερικών. 

Το σχετικό άρθρο, υπό τον τίτλο:«Ο Τσίπρας θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης εάν διαλυθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών», παραθέτει επιγραμματικά τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τσίπρα.

Στο σημείο όμως που αναφέρεται στα κολακευτικά του σχόλια για τον ηγέτη των ΑΝΕΛ, το σχετικό άρθρο γράφει χαρακτηριστικά «ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός εξήρε το ρόλο του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εξωτερικών».