• Αρχική
  • Πολιτική
  • Επιμένει ο Κασιδιάρης: Η Χριστοδουλοπούλου ξεπέρασε τα όρια - Απείλησε και εκβίασε δικαστές

Επιμένει ο Κασιδιάρης: Η Χριστοδουλοπούλου ξεπέρασε τα όρια - Απείλησε και εκβίασε δικαστές

Στη χθεσινή του κόντρα με την Τασία Χριστοδουλοπούλου επανήλθε σήμερα το πρωί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασιδιάρης, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής να διαγραφούν από τα πρακτικά της Βουλής, όλοι οι "απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί σε βάρος του", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα, ότι "δεν είναι δυνατόν μέλος της κυβέρνησης, πρώην βουλευτής και νυν αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, να εκβιάζει από το βήμα δικαστές και να τους λέει τι να κάνουν".


Το χρονικό της κόντρας

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα ο κ. Κασιδιάρης χθες στη Βουλή, είπε στην ομιλία του ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει την Τασία Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα για να την βλέπουν οι μετανάστες το βράδυ σαν σκιάχτρο. Συγκεκριμένα είπε: "Κι εμείς έχουμε δικαίωμα αύριο όταν αναλάβουμε να βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σκιάχτρο σε μια βραχονησίδα για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα την βλέπουν νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουν πίσω και τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας. Αυτή τη λύση θα επιβάλλουμε. Θα βάλουμε την Τασία Χριστοδουλοπούλου να την βλέπουν το βράδυ σαν σκιάχτρο πάνω σε μια βραχονησίδα και έτσι θα φεύγουν και θα λύσουμε των προσφυγικών ροών".

Έντονη ήταν η αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία, παίρνοντας τον λόγο, αποκάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη "νεοναζί κανίβαλο" και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να εκτελέσει το χρέος της, ώστε να ξεβρωμίσει η Βουλή από τον φασιστικό, σεξιστικό, ξενοφοβικό και ρατσιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής.

Στην επισήμανση του αντιπροέδρου, βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη ότι θα διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα προσβλητικά εκστόμισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, η κ. Χριστοδουλοπούλου «κάρφωσε» τον αντιπρόεδρο –εκείνη την ώρα- Σπύρο Λυκούδη ότι δεν επέδειξε αντανακλαστικά.

«Να έχουμε αντανακλαστικά όταν ακούγονται χυδαιότητες», είπε φανερά ενοχλημένη.