Ψήφος αποδήμων : Συναίνεση με την αντιπολίτευση επιδιώκει ο Μητσοτάκης

Συναινέσεις ενόψει της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για την ψήφο των αποδήμων αναζητά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος την Παρασκευή θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Μητσοτάκης από την Αίγυπτο: Η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας αντιβαίνει το διεθνές δίκαιο

Στο Κάιρο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις συναντήσεις με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι και την αντιπροσωπεία της Κύπρου, στο πλαίσιο της 7ης Τριμερούς Συνόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μηταράκης: Δεν υφίσταται καμία περίπτωση μείωσης των συντάξεων

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως υπάρχουν πέντε αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), από τις οποίες έχουν βγει στη δημοσιότητα κάποιες περιλήψεις. Δεν έχουμε ακόμα τελική εικόνα της απόφασης.

Διαβάστε Περισσότερα

Παπαγγελόπουλος για προανακριτική: Αρχίζει ο χορός των αποκαλύψεων για τους πραγματικούς σκευωρούς

Δήλωση με αφορμή την σημερινή συζήτηση στη Βουλή και την πρόταση των 30 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του, έκανε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα

Κυνικός ο Γερμενής για Φύσσα : Χτυπήθηκαν δύο παρέες και χάθηκε μία ζωή

Πολιτική χαρακτήρισε τη δίωξή του ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα