Μήνυμα Τζανακόπουλου σε Τουρκία: Να επιστραφούν οι Έλληνες στρατιωτικοί χωρίς άλλους συμψηφισμούς

«Ο κ. Τσίπρας έθεσε ως πρώτιστο ζήτημα σε σχέση με την Τουρκία το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ζητώντας να ολοκληρωθούν επιτέλους οι νομικές διαδικασίες», τόνισε την Παρασκευή (13/07/2018) ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφορικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κοτζιάς: Κατάσκοποι με στολή οι δύο Ελληνες; Αυτά είναι ανοησίες

Η συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί από 151 βουλευτές και χωρίς τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Αυτό προέβλεψε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Διαβάστε Περισσότερα

Βούτσης: Μειώνεται η απόσταση της Βουλής από την κοινωνία

Την προσεχή Τρίτη 17 Ιουλίου ξεκινούν τα θερινά τμήματα εργασιών της Βουλής. Μόνον που οι βουλευτές που θα συμμετέχουν σε αυτά δεν θα λάβουν το επίδομα που όριζε ο Κανονισμός της Βουλής, αν και τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης αλλά και λόγω διάρκειας της Ολομέλειας δεν το λάμβαναν.

Διαβάστε Περισσότερα

Φ. Κουβέλης: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι ούτε κατ' ελάχιστο να εκχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματά μας»

Σαφείς αναφορές στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην θεμελίωση της νέας πτέρυγας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (εστιατόρια και μαγειρεία) στα Τρίκαλα, που χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και στην τελετή της παράδοσης των πτυχίων στους αποφοίτους της σχολής.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσακαλώτος: Οικονομικό μπλοκ στον Καμμένο

«Μαχαίρι» στις δαπάνες του υπουργείου Άμυνας ετοιμάζει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ως ισοδύναμο που θα καλύψει το κόστος των 28 εκατ. ευρώ που έχει η αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά.

Διαβάστε Περισσότερα