Συμφωνία Τσίπρα – Λαγκάρντ για έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Μετά από πολλά χρόνια οικονομικής ύφεσης η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, οι τεράστιες προσπάθειες του ελληνικού λαού καρποφορούν και υπάρχει τώρα μια ορατή αξιόπιστη και βιώσιμη έξοδος από την κρίση, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπραςκατά τις κοινές δηλώσεις του με την Κριστίν Λαγκάρντ, μετά από τη συνάντηση τους, διάρκειας περίπου μιας ώρας, στην έδρα του Ταμείου, στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Αλλεπάλληλες φραστικές επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς εξαπολύει τις τελευταίες ώρες ο υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, από τον λογαριασμό του στο facebook, μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών να απορρίψει τις σχετικές αιτήσεις της Ηριάννας και του Περικλή, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Διαβάστε Περισσότερα

Μητσοτάκης για ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ: Να μην μείνει ως μόνη παρακαταθήκη μια φωτογραφία με τον Τραμπ

«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για την χώρα μας» τονίζει σε δήλωσή του για τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η σύνταξη και τα 250.000 ευρώ

Για ψεύδη που έχουν στόχο να τον συκοφαντήσουν και να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη σε βάρος του κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά τα δημοσιεύματα για τα αναδρομικά που διεκδικεί.

Διαβάστε Περισσότερα