Μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν οι πρατηριούχοι

Την ανάγκη η κυβέρνηση να εξετάσει άμεσα τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς οι τιμές αναμένονται φέτος αυξημένες, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της 'Ενωσης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων και Σταθμών Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης και περιοχής "Ο 'Αγιος Χριστόφορος", Θέμης Κιουρτζής.

Διαβάστε Περισσότερα

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση εκφοβίζει – Είμαστε κράτος της ΕΕ, όχι Βενεζουέλα

«Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν θα γίνει Βενεζουέλα» δήλωσε τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση για την παραπομπή των δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου στη Δικαιοσύνη για ρεπορτάζ τους αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια.

Διαβάστε Περισσότερα

«Αιχμές» 56 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Αχτσιόγλου για τις συντάξεις χηρείας

Τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και ενέργειες προκειμένου να αρθούν οι καθυστερήσεις καταβολής συντάξεων χηρείας, ζητούν από την υπουργό Εργασίας, 56 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσίπρας: To comeback της Ελλάδας είναι μια καλή είδηση για τη Γερμανία και την ΕΕ

Την επάνοδο της Ελλάδας σε ρυθμούς κανονικότητας και τα οφέλη που αυτή συνεπάγεται για το σύνολο των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα «Welt Am Sonntag».

Διαβάστε Περισσότερα

Κωνσταντινέας : Μου επιτέθηκαν για τη «Μακεδονία» – Είναι θαύμα που ζω

Οξύτατες πολιτικές αντιδράσεις και ομόθυμη καταδίκη των κομμάτων προκάλεσε η επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα.

Διαβάστε Περισσότερα