Καθορίστηκαν τα εισοδηματικά κριτήρια χορήγησης του ΕΚΑΣ για το 2019

Τις προϋποθέσεις χορήγησης του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) για το 2019 καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη και του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα

«Ολοκλήρωση όλων των προαπαιτούμενων», λένε οι θεσμοί – Αισιοδοξία Μέρκελ για χρέος

Οι επιτελείς των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού EuroWorking Group, στο Παρίσι πραγματοποίησαν το πρώτο βήμα για την προετοιμασία της απόφασης της 21ης Ιουνίου σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο ESM ανέβαλε την απόφαση για εκταμίευση της παγωμένης δόσης 1 δισεκ.

Χωρίς «πράσινο φως» για την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσακαλώτος: Έχω έναν προβληματισμό αλλά ο ΕΝΦΙΑ θα αυξηθεί

Η εκταμίευση της υποδόσης από τον ESM καθυστέρησε λόγω μιας τυπικής εκκρεμότητας και θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 15 Ιουνίου, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την ενημέρωση στην οποία προέβη για το πολυνομοσχέδιο, στη ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε Περισσότερα