“Βραχνάς” της αξιολόγησης οι 120 δόσεις

Σε δύσκολη εξίσωση εξελίσσεται το θέμα των 120 δόσεων σε όσους χρωστούν σε Ταμεία και εφορία, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί παράμετροι που πρέπει να επιλυθούν, και πάντα σε συμφωνία με τους Θεσμούς, οι Επικεφαλής των οποίων καταφθάνουν την Δευτέρα στην Αθήνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακήρυχτος «πόλεμος» στο Αιγαίο με το τουρκικό «εμπάργκο» - Τώρα η Άγκυρα παίζει με το μέγεθος των σκαφών

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τον ύπουλο πόλεμο με στόχο την οικονομία των νησιών του Αιγαίου καθώς επιμένουν να απαγορεύουν την προσέγγιση των μικρών τουριστικών σκαφών. Η συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Τούρκο ομόλογό του απέβη άκαρπη

Διαβάστε Περισσότερα

Ντομπρόβσκις: Εφικτή η ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης της Ελλάδας μέσα στο 2017

H ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης του 3ου ελληνικού προγράμματος περνάει μέσα από την πιστοποίηση των στόχων του προϋπολογισμού του 2018 και την εφαρμογή ενός μεγάλου πακέτου προαπαιτούμενων, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις. Ο Αντιπρόεδρος διαπίστωσε ωστόσο ότι η ολοκλήρωσή της είναι εφικτή πριν από το τέλος του έτους.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράταση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων

Την παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου 2017 της προθεσμίας για την οικειοθελή αποκάλυψη φορολογητέας ύλης προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια.

Διαβάστε Περισσότερα