• Αρχική
  • Κοινωνία
  • Ηλιούπολη: «Είδα πόδια κάτω από το φορτηγό» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φοβερό δυστύχημα

Ηλιούπολη: «Είδα πόδια κάτω από το φορτηγό» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φοβερό δυστύχημα

NEWSIT / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλιούπολη: «Είδα πόδια κάτω από το φορτηγό» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φοβερό δυστύχημα [pics] ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 08.10.2019 | 13:32NEWSIT NEWSROOM Ηλιούπολη: «Είδα πόδια κάτω από το φορτηγό» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φοβερό δυστύχημα [pics] Facebook Twitter Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το δυστύχημα στην Ηλιούπολη. "Βγήκα και είδα πόδια κάτω από το φορτηγό". Το χρονικό του σοκαριστικού ατυχήματος. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο στην Ηλιούπολη, όπου ένα φορτηγό «έλιωσε» τον οδηγό του έξω από σουπερμάρκετ πασίγνωστης αλυσίδας.

Κάτοικος της περιοχής, περιγράφει τα όσα φρικιαστικά αντίκρισε στο σημείο. «Χάθηκε ένας άνθρωπος εδώ. Δεν είδα ακριβώς πώς συνέβη. Άκουσα έναν θόρυβο. Βγήκα έξω και είδα πόδια κάτω από το φορτηγό. Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά. Δυστυχώς τον ανέσυραν νεκρό».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα, και όλα έγιναν όταν ένας οδηγός φορτηγού πάρκαρε έξω από το σουπερμάρκετ για να ξεφορτώσει. Ωστόσο το χειρόφρενο δεν είχε «πιάσει» καλά με αποτέλεσμα να αρχίσει να κυλά.

Τότε ο οδηγός προσπάθησε να το σταματήσει μπαίνοντας μπροστά του, και μοιραία κατέληξε κάτω από τις ρόδες που τον «έλιωσαν». Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως είναι βαριά τραυματισμένος, ωστόσο δυστυχώς ο άνδρας είναι νεκρός.