• Αρχική
  • Κοινωνία
  • Δολοφονία βιολόγου - Σοκάρει ο 27χρονος: «Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της»

Δολοφονία βιολόγου - Σοκάρει ο 27χρονος: «Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη, τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως αναφέρει το Star, ορίστηκε πραγματογνώμονας για να εξεταστεί ψυχιατρικά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης γυναίκας. Παράλληλα, η οικογένειά του προσανατολίζεται ώστε να ορίσει και αυτή τεχνικό σύμβουλο.

Σοκ από την ομολογία του δράστη

Ο 27χρονος στην απολογία του, αναφέρει: «την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ παγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Η ακριβής ώρα θανάτου της άτυχης γυναίκας δεν έχει προσδιορισθεί μέχρι στιγμής και δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν ζωντανή ή νεκρή την ώρα που ο 27χονος την έριξε στη σπηλιά.

Μέχρι τώρα, για την υπόθεση έχουν καταθέσει μόνο οι πέντε γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του 27χρονου πριν το έγκλημα καθώς και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν.

Δεν έχει ακόμα καταθέσει κάποιο άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον