Κύκλωμα «μαμούθ» έκλεβε οχήματα και τα πωλούσε μέσω Ίντερνετ

Τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο ερευνούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου μια σειρά από κλοπές οχημάτων και τελικά βρέθηκε στα ίχνη μιας οργανωμένης σπείρας, η οποία παραποιούσε τα στοιχεία τους και τα έβγαζε στο «σφυρί» μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόδος: Ο «σατανικός κομμωτής» λύνει τη σιωπή του – Η κοκαϊνη, ο τζόγος και το μοιραίο σχέδιο!

Δολοπλοκίες, προσπάθειες εκφοβισμού, απόπειρες δολοφονίας, ψέματα, «φυτεμένα» αποδεικτικά στοιχεία, ληστείες, ναρκωτικά και τζόγος συνθέτουν ένα σκηνικό που θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος. Πρωταγωνιστής ένας 33χρονος κομμωτής...

Διαβάστε Περισσότερα

Τους έκαναν ψυχοθεραπεία με ναρκωτικά – Οι συνομιλίες και πώς συνελήφθησαν

Δάσκαλοι, καθηγητές αλλά και επιχειρηματίες με οικονομική άνεση ήταν αναμεσά στους πελάτες της σπείρας των εμπόρων ναρκωτικών που είχαν πείσει τα θύματα τους να παρακολουθούν ένα πρόγραμμα ψυχοθεραπείας στο οποίο τους χορηγούσαν ναρκωτικά, καθώς αποτελούσε, όπως τους έλεγαν, μέρος του προγράμματος της ψυχοθεραπείας τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Αρχίζουν οι επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν οι επαναλαμβανόμενες απεργίες που εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, έπειτα από την κατάθεση του σχεδίου νόμου με το οποίο θα δοθεί το πράσινο φως για την πώληση μονάδων και λιγνιτωρυχείων της επιχείρησης σε ιδιώτες.

Διαβάστε Περισσότερα

Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε 21χρονος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονου κοριτσιού

Προφυλακίστηκε, χθες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, 21χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονου κοριτσιού σε χωριό της Λέσβου.

Διαβάστε Περισσότερα