Γιατί ο Ερντογάν ανακοίνωσε πρόωρες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές

Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ανακοίνωσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ττις 24 Ιουνίου, νωρίτερα ακομα και από την πρόταση του αρχηγού του Εθνικιστικού Κόμματος (των γκρίζων λύκων) Ντ. Μπαχτσελί.

Διαβάστε Περισσότερα

«Πολεμικές ιαχές» από ΗΠΑ - Ρωσία για την Συρία: Οι απειλές Τραμπ και τα καρφιά Πούτιν

Σε θέσεις μάχης είναι πλέον ΗΠΑ και Ρωσία για την Συρία, με τον πρόεδρο Τραμπ να εκτοξεύει μέσω twitter απειλές, υποσχόμενος συνέχεια με πυραύλους και το Κρεμλίνο να απαντά με ψύχραιμη αλλά «δηλητηριώδη» ειρωνεία ότι δεν υιοθετεί την διπλωματία του twitter καθώς προτιμά τις σοβαρές προσεγγίσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Τραμπ: Ρωσία ετοιμάσου, έρχονται πύραυλοι στη Συρία

Αμεσα - και μέσω Twitter - απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ στην Ρωσία, ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν με πυραύλους την Συρία, παρά τις απειλές της Μόσχας ό,τι η Ρωσία θα καταρρίψει όποιον πύραυλο κατευθυνθεί προς τη Συρία. «Η Ρωσία υποστηρίζει ότι θα καταρρίψει όλους τους πυραύλου που θα πυροδοτηθούν στη Συρία. Ετοιμάσου Ρωσία γιατί θα έρθουν, ωραία και νέα και «έξυπνα». Δεν θα έπρεπε να είσαι εταίρος με ένα ζώο που σκοτώνει με χημικά και το απολαμβάνει», γράφει στο tweet του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

Διαβάστε Περισσότερα