• Αρχική
  • Αθλητισμός
  • Άπαντες παρόντες: Ζοτς, Σπανούλης και πολλοί άλλοι τίμησαν Γιαννακόπουλο

Άπαντες παρόντες: Ζοτς, Σπανούλης και πολλοί άλλοι τίμησαν Γιαννακόπουλο

Ήταν όλοι εκεί για το «ύστατο χαίρε» στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Η αγαπημένη του γυναίκα και οι οικείοι του, ο Zέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Βασίλης Σπανούλης, βετεράνοι και νεότεροι παίκτες και παράγοντες ομάδων, αλλά κυρίως φίλαθλοι –και όχι μόνο- του Παναθηναϊκού.

H σημαία του Παναθηναϊκού σκεπάζει το φέρετρο του Θανάση Γιαννακόπουλου όπως ήταν η επιθυμία του.

Ο Σπανούλης έδωσε το παρών στην Μητρόπολη, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον Θανάση Γιαννακόπουλο και καταχειροκροτήθηκε από τους περίπου 700 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στο σημείο αυτό σκηνή που σκόρπισε συγκίνηση.

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτο που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο 37χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Έως τις 12.30 το μεσημέρι στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σορός του εκλιπόντος εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ στη συνέχεια εψάλλει

η νεκρώσιμος ακολουθία για να κορυφωθεί το δράμα  στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου έχουν ταφεί και οι αδελφοί του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απεβίωσε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 88 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.