Πετρούνιας: Η ανάρτηση που έκανε μετά το χειρουργείο

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα νέα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε επέμβαση στον ώμο και σε περίπου πέντε μήνες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

Λίγες ώρες μετά την επίπονη επέμβαση, ο "βασιλιάς" των κρίκων ανέβασε την πρώτη φωτογραφία και έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.


«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...»